Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 04:13 London: 03:13
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
ANIMÁTOR

CIPRUS, GÖRÖGORSZÁG, EGYIPTOM
Ha szereted a szabadidősportokat, a szellemi és társasági játékokat és jól kommunikálsz, gyere animátornak!
Sokak számára nem ismert, hogy mit is csinálnak pontosan az animátorok. Nyaralásaitok alkalmával talán már találkoztatok is velük. Ők azok a fiatalok, akik a hotelvendégek szórakoztatásáért felelősek.

Évről évre
keresünk 18-35 év közötti fiatalokat a nyári szezonra (áprilistól- októberig) első sorban Ciprusra, Görögországba és az egzotikus Egyiptomba.  Ezen az időszakon belül legalább 4 hónapot kell vállalni, legkésőbb júniusi kezdéssel. (Ezért nem is interjúztatunk egész évben csak januártól márciusig.) Ehhez a munkához a megfelelő személyiség mellett a nyelvtudás a legfontosabb. Minden esetben szükség van legalább társalgási szintű német nyelvtudásra, mert nagyon sok német turista szokott megfordulni ezekben a szállodákban, és emellett angoltudásra is.  A németet kiválthatja esetleg az orosz, spanyol, francia, olasz, ebben az esetben azonban nehezebb az elhelyezés. Tehát ha azon gondolkozol, hogy szívesen töltenéd a következő szezont egy csodálatos tengerparti szállodában, érdemes leporolni az éppen meglévő nyelvtudást! Nyelvtanulásra fel!  


Egy szállodában általában nem egy animátor dolgozik, hanem egy egész animátor csapat, amit minden esetben egy már tapasztalt ember, a Team Leader vezet.
Animátorként alapvetően 3 pozíció lehetséges: gyerek, sport és all-round animátor. A gyerekanimátor, a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a Mini Klubokért, Mini Discoért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. A sport animátor a sport programokért felelős, mint például egy kosárlabda mérkőzésre, vagy éppen egy strandröplabda mérkőzésre való résztvevő-toborzás, valamint a mérkőzés levezénylése.
Az all-round animátor pedig lényegében mind a két területtel foglakozik vegyesen. Nagyon fontos esemény szokott lenni a szállodák életében az esti műsor, ami lehet egy Show, Karaoke, vagy éppen Disco. Ezekért a rendezvényekért természetesen az egész animátor csapat felelős, közösen készülnek fel, és adják is elő a műsort.
Animátornak lenni tehát elég fárasztó munka, mert nincs konkrét műszak, hanem egész nap igényt tarthatnak a dolgozók idejére, természetesen az egyes programok között van pihenő, de ekkor is sok esetben a vendégekkel beszélgetnek, barátkoznak. De ha valaki szereti az embereket, a pörgést, barátkozó típus, rugalmas, és nem fél az esetleges szerepléstől, akkor abszolút megélheti ezt a szezont úgy, mint munka és szórakozás egyben.

A m
unkavégzés 4-5 csillagos szállodákban történik, melyek természetesen szinte minden esetben tengerparti hotelek. A fizetés nettó 500-600 euro/hó között van. A szállás és az ellátás ingyenesen biztosított, a szállás a hotel területén belül szokott lenni kétágyas szobákban. Az utazást is sokszor finanszírozza a munkaadó részben, vagy akár teljes egészében (de fontos, hogy csak utólag térítik vissza). Így kb. 100 000 Ft-os kezdőtőke elegendő lehet.

Ha szívesen dolgoznál animátorként a következő szezonban, csodálatos környezetben és egy fiatalos jókedvű csapat tagjaként, akkor jelentkezz! Az angol és német (néha elfogadnak ehelyett más
nyelvet is) nyelvtudás elengedhetetlen, így csak az jelentkezzen, aki rendelkezik nyelvismerettel. 
JELENTKEZEM

További információ, és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken
(hétköznap 8:00-16:00 között):

04-0266-312-111
zsofia@euwork.roKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco