DIPLOMÁS ÁPOLÓ – BELGIUM(nyelvtanfolyammal)
                  
Partnerünk elsősorban diplomás ápolókat keres Belgiumba, regisztrált ápolói munkakörbe kórházakba és idősotthonokba.              
A kiválasztott jelentkezők számára partnerünk ingyenes holland nyelvtanfolyamot biztosít, a nyelvtanfolyam első része Magyarországon lesz, ezért előzetes idegennyelv-ismeret nélkül is lehet jelentkezni. A budapesti és a belgiumi nyelvtanfolyam alatt a megélhetéshez szükséges fizetést biztosít a munkaadó. A Magyarországon szerzett eü. végzettség belgiumi elismertetése a nyelvtanfolyammal párhuzamosan történik, főállású munkalehetőség közvetlenül a nyelvtanfolyam után biztosított.
A jelentkezés elküldése előtt kérjük tekintse meg a részleteket:
Belgium és a holland nyelv iránt érdeklődő, hosszútávban gondolkodó ápolók jelentkezését várjuk fényképes, szakmai tapasztalatokat részletező önéletrajzzal az agi@euwork.hu címen. Információ: Mészáros Ágnes, 20/503-5567.

Még BELGIUM
Nem csak nővéreket, de tapasztalt autószerelő, teherautó szerelő és tetőfedő szakembereket is keresünk Belgiumba. A fizetés a belga kollégákéhoz hasonló: 12 – 15 Euro/óra. ( bruttó 3500-4300 Ft/óra). Feltétel a legalább társalgási szintű angol vagy holland nyelvtudás. Jelentkezés, információ...

…Skye, Islay, Mull, Jura, Harris…?
Itt a lehetőség, hogy gyakorlati földrajzi ismeretekre tegyél szert a kelták, norvégok és skótok nyomdokaiba lépve!
…Enya…Gorge Orvell, Edgar Allen Poe…Őket már megihlette…most rajtad a sor, hogy hódítsd meg te is a Hebridákat!
 A tavasztól őszig tartó időszakban többféle elhelyezkedési lehetőségre lehet számítani a Skócia partjaitól nyugatra fekvő szigetcsoport szállodáiban, vendéglátásbeli (elsősorban felszolgáló, báros és szakács) tapasztalattal rendelkezőknek.
A szerződések azonnali kezdéssel október végéig szólnak, legalább 1 év tapasztalat szükséges a fent említett munkakörökben a folyékony angol nyelvtudás mellett!
Tovább...Ugródeszka Nagy-Britanniába, avagy miért divat a turkált ruha:
Te hova mész először, ha egy bulira a legolcsóbb, de mégis egyedi ruhát keresel? TURKÁLÓBA? Tudod, hogy honnan jönnek ezek a márkás ruhák, és miért olyan olcsók? Mert ezeket a ruhákat jómódú nyugat-európai országok lakói adományozzák karitatív célokra és kelet-európai értékesítésre.
Idén nyáron remek lehetőség nyílik az angolul alapfokon beszélők számára Skóciában! Magyar partnerünk olyan fiataloknak biztosítana szállást és munkalehetőséget, akik szívesen tanulnák meg az angol nyelvet anyagnyelvi környezetben. A feladat ruha és egyéb adományok gyűjtése. Jótékonykodj, és keress vele pénzt, miközben fejleszted nyelvtudásod, hogy megfelelő legyen az elhelyezkedéshez az angliai munkaerőpiacon!
Részleteket és jelentkezés:
 
Villamosmérnök – Németország
Partnercégünk jelenleg villamosmérnöki pozícióba keres új kollégát németországi munkavégzéssel. Olyanok önéletrajzát várjuk, akik fiatalok, nagy teherbíró képességgel és gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek. Határozatlan idejű szerződés, és versenyképes juttatás mellett a szállás, és utazási költségek egy rész is térítésre kerül. Bővebb információ  és jelentkezésITT
 
Kamionsofőr – Anglia
Kamionsofőröket keresünk Anglia-szerte, első sorban a következő közép-angliai területekre: Manchester, Northampton, Burton on Trent, Merseyside, Yorkshire, Leeds, Essex.
A feltételek igen szigorúak, viszont a juttatások is átlagon felettiek. További információk...
 
CNC Programozó – Hollandia
CNC programozókat keresünk Hollandia több részére, de főleg Rotterdam és környékére. Feltétel, hogy a műszaki rajzokról való olvasás, és a CNC programozás teljesen önállóan menjen a jelentkezőknek. Előnyt jelent, ha valakinek 5 tengelyes gépeken van tapasztalata, továbbá szintén preferált a Heindehain, vagy Fanuc vezérlésű gépeken szerzett tapasztalat.
További információ ITT található
 
 
NÉGYSZEMKÖZTI MBA RENDEZVÉNY

Budapest, április 25. szerda
16:00-21:30
Corinthia Hotel Budapest


Találkozz a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolákkal
-       Négyszemközti és kiscsoportos megbeszélések vezető MBA programok képviselőivel
-       Ingyenes GMAT vizsgafelkészítő tanácsadás
-       Testre szabott MBA konzultációs foglalkozások
-       Interaktív bizottsági megbeszélések
-       Speciális előadás a „Bevonáson alapuló vezetés, az alkalmazottak motiválásának új, interaktív megközelítése”témájában, melynek előadója a CEU Üzleti Iskola
-       Ingyenes Access MBA 2012 Útmutató

Résztvevő Üzleti Iskolák: INSEAD, London Business School, HEC Paris, Hult International Business School, IE Business School és sokan mások!
Regisztrálj a részvételhez:www.accessmba.com

VALAMENNYI ÁLLÁSUNKRÓL BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁST KAPHATSZ A 06-1-203-5833-as KÖZPONTI TELEFONSZÁMON