EUWORK 2012 OKTÓBERI HÍRLEVÉL

WWW.EUWORK.HU

1-203-5833, center@euwork.hu
1111 Budapest, Bartók Béla út 10.Kedves !

Az alábbiakban tekintheti meg legújabb álláslehetőségeinket:

STEWARD/ STEWARDESS RYANAIR-UTOLSÓ VÁLOGATÁS 2012-BEN!!!
A Ryanair 2012-ben a sok jó magyar jelentkező miatt október végén tart még egyszer egy extra meghallgatást, hogy cégükhöz csapattagokat toborozzon. Aki 2013 elején el szeretne kezdeni a steward/stewardess-ként dolgozni, az ne habozzon az önéletrajzát elküldeni számunkra, hiszen részese lehet egy olyan szuper, professzionálisan szervezett csapatnak, mint a Ryanair.
További információ:
06 20/295-57-07 Koncz Eszter (eszter@euwork.hu)

RAKTÁRI MUNKA LONDON MELLETT
Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy lendül be a raktárakban a karácsonyi szezon. Október végéig várják a jelentkezőket partnereink ruházati, elektronikai és élelmiszer raktárakba az Egyesül Királyságban. Aki most kiutazik, az garantáltan a legjobb időszakot választja ahhoz, hogy a lehető legmagasabb összeget spórolja meg a sok túlóra lehetőség miatt!

Argos elosztó raktáraiba keresünk jó fizikumú fiúkat, és a fizikai munkától meg nem ijedő lányokat (párokat) komissiózásra! London melletti elhelyezéssel.

A fizetés 6,5 – 7,5 font/óra között alakul, tehát mindig magasabb, mint a brit minimálbér, a túlórák és éjszakai műszakok után pedig pótlékot fizetnek.
Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével a rita@euwork.hu címre.

MOBILTELEFONSZERVÍZTECHNIKUS ÁLLÁS ANGLIÁBAN ÉS ÍRORSZÁGBAN
Brit partnereink továbbra is keresnek mobiltelefonok szervizelésében járatos szakembereket az angliai Ashford és Northampton mellett az idén megnyitott dublini mobilszerviz-központba is.

Fizetések: 9,5-10,5 EUR / óra (Írország), 6,2-7,5 GBP / óra (Anglia).

Elvárások a jelentkezőktől: 1-2 éves tapasztalat mobiltelefonok vagy egyéb szórakoztató elektronikai eszközök szervizelésében, minimum társalgási szintű angol nyelvtudás, elektroműszerész végzettség előny. A következő hetekben a jelentkezők személyesen is találkozhatnak a munkaadó céggel, Budapesten.

Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével a rita@euwork.hu címre.

AUSZTRIA ÁPOLÓ MUNKA: Azonnali elhelyezés!  
  
Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központba, idősek otthonába és klinikára is, Ausztria egész területén. Tapasztalat nem feltétel, frissen végzett nővéreket is felvesznek! Partnereink átvállalják 2012.06.01.-től a magyar diploma honosításának- nosztrifikáció- díját oly formában, hogy utólag, a munkába állást követően a fizetésükből lesz a nővéreknek 3 havi részletben levonva.
A nosztrifikáció díja jelenleg 214 Euro.
További információ:
06 20/295-57-07 Koncz Eszter (eszter@euwork.hu)
NÉMETORSZÁG - műtősnőket keresünk
Kölni kórházba tapasztalt, szakképzett műtősnőket keresünk. Kezdés két héten belül!
Kiemelkedő fizetés: 2400 Euro/hó. A kórházban több magyar orvos is dolgozik már. Társalgási szintű német nyelvtudás szükséges.                                                                                                                    
További információ: 06 20 295 57 07 Koncz Eszter (eszter@euwork.hu)

REGISZTRÁLT  ÁPOLÓI ÁLLÁSOK ANGLIÁBAN ÚJRA!


Szakképzett Angliába vágyó ápolók figyelem!
Regisztrált ápolói állásunkra ismételten várunk minden -okleveles - diplomás - és OKJ 54-es- végzettséggel, és erős társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező ápolót!
Ha az előbbiekben magadra ismersz, ne habozz, a regisztráció folyamatában természetesen minden szükséges segítséget megadunk!
További információ és jelentkezés: judit@euwork.hu


NÉMETORSZÁGI SZAKMUNKÁK
Német partnerünk a következő szakembereket keresi hosszú távú munkavégzésre:
CNC-marós, CNC-esztergályos, gépjárműszerelő, karosszérialakatos, ipari műszerész, műszaki rajzoló, CAD tervező, ipari villanyszerelő, építészmérnök, építőmérnök, karbantartó, gépészmérnök, mechatronikai műszerész, minőségellenőr, projektmenedzser, programozó, operátor, lakatos, hegesztő, szerszámkészítő, targoncás. Ha úgy érzi, hogy német nyelvtudása megfelel az ERŐS TÁRSALGÁSI SZINTNEK, de szakmáját nem találja a felsorolt szakmák között, jelentkezését nyugodtan küldje el hozzánk.
Elvárás:
• erős társalgási szintű német nyelvtudás
• szakmai végzettséget igazoló dokumentum(ok)
• szakmában szerzett legalább 3 éves friss tapasztalat
Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a feltételeknek, várjuk jelentkezését a melania@euwork.hu email címen.
KÁRPITOS ÉS VARRÓNŐ ÁLLÁSOK ANGLIÁBAN
Angol partnerünk keres szakképzett, legalább 3 év szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat hosszú távra. Minimálbér feletti kereseti lehetőség, azonnali kezdéssel. Elvárt nyelvszint az alapfokú angol nyelvtudás.
Munkavégzés helye: Dél-Anglia
Életkor: 18-50 év
Elvárások: minimum 3 év szakmai tapasztalat, ALAPFOKÚ angol nyelvtudás
Fizetés: 6,5 – 9 GBP/óra között, beosztástól függően
Szükséges kezdőtőke: 120.000 Ft
A lehetőség nem idényszerű, egész évben várjuk jelentkezőinket!
Jelentkezni emailben a kitti@euwork.hu email címre, vagy telefonon a 06 1 203/5833-as számon.

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - VENDÉGLÁTÁS
Az Egyesült Királyságban ebben a hónapban még számos munkahely várja a vendéglátásbeli tapasztalattal rendelkező jelentkezőket Londonban és kisvárosi szállodákban, éttermekben egyaránt.
Az egyik legfontosabb feltétel természetesen továbbra is a legalább társalgási szintű angol nyelvtudás megléte.
Állítólag az ősszel gyorsan rövidülő nappalok felébresztik a költözési ösztönt. Ha ezt ti is így érzitek, akkor nem árt sietni. Október hónapban ugyanis az egyik londoni partnerünknél Lutonra való érkezés esetén még a reptéri transzfer a szállásra is ingyenes.
Jelentkezni emailben a bernadett@euwork.hu email címre, vagy telefonon a 06 1 203/5833-as számon lehet.

SZÁLLODAI MUNKA AUSZTRIA TERÜLETÉN

Szállodai munka már Németország, Ausztria területén is. Ha eleged van abból, hogy mindenhová angol nyelvtudásra van szükséged, viszont németül beszélsz, és szeretnél német nyelvterületen vidéki szállodai munkát vállalni, akkor jelentkezz.  Több pozíció betölthető: szobalány, felszolgáló, szakács.

Munkavégzés helye: Németország, Ausztria (Dél-Tirol)
Életkor: 18-30 év
Elvárások: minimum 3 hónap releváns tapasztalat, legalább társalgási szintű német nyelvtudás (telefonos 2. körös interjú van a szálloda menedzserével!!)
Fizetés: 1200 – 2100 EUR/hó között, beosztástól függően
A szállás és az étkezés a szállodák 90%-ában INGYESEN biztosított.
A lehetőség nem idényszerű, egész évben várjuk jelentkezőinket!
Szükséges kezdőtőke: 200.000 Ft
Jelentkezni emailben a kitti@euwork.hu email címre, vagy telefonon a 06 1 203/5833-as számon.

GYORSÉTTERMI MENEDZSER NÉMETORSZÁGBAN
Gyorséttermi menedzser pozíciónk még mindig nyitott! Németországi gyorsétterem menedzseri pozícióra olyan jelöltet, aki középfokú német nyelvtudással és legalább 3 HÓNAP GYORSÉTTERMI TAPASZTALATTAL rendelkezik.
Munkavégzés helye: Németország, Bayern
Életkor: 18-40 év
Elvárások: minimum 3 hónap gyorsétteremben szerzett tapasztalat, középfokú német nyelvtudás (telefonos 2. körös interjú van a szálloda menedzserével!!)
Fizetés: 9 EUR/óra
A lehetőség nem idényszerű, egész évben várjuk jelentkezőinket!
Szükséges kezdőtőke: 130.000 FtJelentkezni emailben kitti@euwork.hu email címre, vagy telefonon a 06 1 203/5833-as számon.

BELFÖLDI FUVAROZÓ MUNKALEHETŐSÉG ANGLIÁBAN
Továbbra is keresünk közép-angliai területekre C+E kategóriával rendelkező kamionsofőröket, társalgási szintű angol nyelvtudással. A munka feltétele továbbá, hogy a jelentkezők rendelkezzenek angliai (vagy valamilyen bal-oldali) vezetési tapasztalattal.
Emellett előny az, ha valaki vezetett már jobbkormányos autót. A második körös interjú 2012.november elején kerül megrendezésre Budapesten, itt lehet találkozni a leendő munkaadóval.
Ha a lehetőség felkeltette érdeklődését, jelentkezzen a 06-20-297-73-74-es telefonszámon, vagy küldjön egy angol nyelvű önéletrajzot a mark@euwork.hu-ra.

HAJÓS MUNKÁK EURÓPA VIZEIN
Szakácsokat, cukrászokat és szakácssegédeket keresünk folyami hajós munkáinkra erős társalgási szintű ANGOL nyelvtudással, és szakmai tapasztalattal.
A hajózás minden évben februárban veszi kezdetét, de a munkáltató már novemberben elkezdi a felvételi folyamatot, hogy januárban indíthassa a betanítást a felvett jelentkezőknek. Tehát a lehetőség él, ne késd le! Várjuk a jelentkezéseket, elhelyezés pedig jövőre várható!


Ez a hírlevél NEM tartalmazza valamennyi állásunkat, csak az újdonságokat! Teljes kínálatunkért látogass el weboldalunkra!

LEIRATKOZÁS. Ezt a hírlevelet azért kapod, mert korábban regisztráltad magad a www.euwork.hu webcímen. Amennyiben nem szeretnél további hírleveleket kapni, csak kattintsd ide, és küldd el a levelet.