EUWORK 2013 FEBRUÁRI HÍRLEVÉL

Kedves XY!

„Az aratás nem jön el azokhoz, aki nem ültettek azokban az időkben, amit tavasznak hívtunk! Az aratás nem jön el azokhoz, akik reménykednek.. az aratás nem jön el azokhoz, akik kívánnak.. az aratás nem jön el azokhoz, akik csak drukkolnak. Az aratás csak azokhoz jön el, akik ültetnek, akik elvégezték a munkát. …Ha vállalod a kockázatot és elindulsz.. ha vállalod a kockázatot és adsz egy esélyt magadnak.. ha vállalod a kockázatot és felülsz a repülőre, akkor ígérem, amint egyszer elérkezik az idő, lesz mit aratni.” – Jim RohnVENDÉGLÁTÁS – EGYESÜLT KIRÁLYSÁG


A „work experience programok” keretében számos vidéki szálloda várja az Egyesült Királyságban a legalább 1-3 hónap vendéglátásbeli tapasztalattal rendelkező, legalább az angolt társalgási szinten beszélő, dolgozni vágyó fiatalokat. Az elhelyezés egész évben folyamatos, de a legtöbb hotel a téli holtszezon után most hirdet felvételt ismét, tehát még tavasszal érdemes megragadni a lehetőséget. Aki szeretne „ültetni”, itt az idő!
Akik pedig nem vidéken, hanem Londonban szeretnének dolgozni, és igénylik a partnerünk szolgáltatását a szállás biztosításán kívül a munkára, ügyintézésre vonatkozóan is, azoknak most a tavaszi akciónk keretében a reptéri transzfer február és március hónapban a lutoni reptérről ingyenes.
További információk angliai vendéglátóipari munkalehetőségünkről ITT. Jelentkezni angol nyelvű önéletrajz elküldésével a bernadett@euwork.hu e-mail címen lehet.

HOLLAND ÁPOLÓ MUNKA NYELVTUDÁS NÉKÜL ÚJRA AKTUÁLIS


Ha ön olyan  ápoló, nővér, aki hajlandó időt és energiát fektetni egy nyelv  megtanulásába a biztos munka reményében, akkor mi ebben partnerei leszünk! Szakképzett ápolókat, nővéreket keresünk Hollandiába, regisztrált ápolói munkakörbe kórházakba és idősotthonokba.
A kiválasztott jelentkezők számára partnerünk ingyenes holland nyelvtanfolyamot biztosít, a nyelvtanfolyam első része Magyarországon lesz, ezért előzetes idegennyelv-ismeret nélkül is lehet jelentkezni.

Amit a munkaadó kínál:
• 0-ról induló szuperintenzív, 4 hónapos holland nyelvtanfolyam Budapesten: heti 30-40 nyelvórával lehet kalkulálni, a nyelvtanfolyam idejére a résztvevők havi 350 euró zsebpénzt kapnak
• főállású munkavégzés idősotthonban vagy kórházban regisztrált ápolóként
• heti 38 órás munkavégzés, fizetés bruttó 1900-2184 euró / hó
• hosszú távú munkalehetőség, minimum 1 éves munkaszerződés
• a holland partner segít a Magyarországon szerzett ápolói végzettség hollandiai elismertetésében, szálláskeresésésben, hollandiai munkavállaláshoz szükséges egyéb hivatalos ügyek intézésében
• a regisztrációhoz szükséges dokumentumok fordításának költségét a holland partner megtéríti
Feltételek itt.
Jelentkezés fényképes önéletrajzzal: eszter@euwork.hu e-mail címen vagy a 06-1/203-5833-as telefonszámon.

RYANAIR-STEWARDESS MUNKA

Következő válogatásunk a Ryanair-hez 2013. február 19.-én lesz!
Stewardesseket (cabin crew) keresünk fapados járatokra Európába a Ryanair légitársasághoz. Ha nyitott vagy, barátságos és szívesen dolgozol emberekkel kapcsolatos munkaterületen, valamint bírod a munkát, és fizikailag fitt vagy, jelentkezz a csapatba!
további info: http://www.euwork.hu/stewardess.html
Jelentkezés fényképes önéletrajzzal:eszter@euwork.hu e-mail címen vagy a 06-1/203-5833-as telefonszámon. Függetlenül attól, hogy melyik európai városban fogsz élni és milyen járatokon fogsz dolgozni, az erős középfokú angoltudás már elég lehet a felvételhez.

RAKTÁRI MUNKÁK EGYESÜLT KIRÁLYSÁG


Kezdődik a raktári szezon!
Kiküldtük idei első jelentkezőinket a M&S warringtoni raktárába, tehát a téli leállás után hivatalosan is kezdetét vette az angliai raktári szezon. Megbízható partnerünk minden évben több száz jelentkezőnek biztosít raktári betanított munkát Manchester közeli raktárakban. Ezek közül a legkedveltebb a M&S ruházati raktár, ahol könnyű fizikai munkára várjak a kalandvágyó magyar munkavállalókat társalgási szintű angol nyelvtudással.
Tökéletes ugródeszka azok számára, akik külföldön szeretnének jövőt építeni, vagy nyelvet tanulni, esetleg pénzt gyűjteni további tanulmányaikra.
Jelentkezni a rita@euwork.hu címen lehet angol nyelvű önéletrajzzal, vagy bármely irodánkban, telefonon. Részletes álláshirdetés: http://www.euwork.hu/munka/10/raktari_munkak_angliaban

ÚJDONSÁG: IT MUNKÁK ANGLIÁBAN


Nagy öröm számunkra, hogy több partnercégünk a magyar piacon keres szakképzett munkaerőt. Az utóbbi időben megnőtt az érdeklődés a szakképzett külföldi munkavállalók iránt az EU több országában, főleg mérnöki területen.
IT szakembereket és fejlesztőket keresünk ashfordi partnerünk számára, WEB fejlesztő, Junior JAVA fejlesztő, Adatbázis adminisztrátor és PL-SQL fejlesztő pozíciókra, legalább erős társalgási szintű angol nyelvtudással. Jelentkezni angol nyelvű önéletrajz elküldésével a rita@euwork.hu  e-mail címen lehet.

ASHFORD MOBILTELEFONSZERVIZ

FOLYAMATOS A FELVÉTEL az ashfordi mobiltelefonszerviz - központban!
Feladatok:
Mobiltelefonok garanciális szervizelése, hibakeresés és kézi javítás, elemek cseréje, forrasztás, stb. Leggyakrabban előforduló mobiltelefonmárkák: Blackberry, Apple, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC és LG.
Órabérek: Angliában bruttó 6,2-7,5 GBP / óra, pozíciótól függően (Level2-es vagy Level3-as szint)Elvárások a jelentkezőtől:
- mobiltelefonok, vagy hasonlóan nagy precizitást igénylő műszaki eszközök szervizelésében szerzett min. 2-3 éves tapasztalat
- társalgási szintű angol nyelvtudás
Részletes állásajánlat
Jelentkezni a korábbi munkatapasztalatokat részletező, angol nyelvű fényképes önéletrajz küldésével lehet a rita@euwork.hu email címre.
Hamarosan Kanadában is nyílik egy szervizközpont, ahova szintén minket várnak a remek angliai tapasztalatok alapján! Erről a következő hírlevelünkben és Facebook oldalunkon fogunk beszámolni.

ANIMÁTOR MUNKÁK – CIPRUS, GÖRÖGORSZÁG, EGYIPTOM

Ha szeretnéd a nyarat egy 4-5 csillagos tengerparti hotelben tölteni, akkor ne habozz, fényképes önéletrajzodat a kitti@euwork.hu email címre várjuk. Március 3-án és 9-én második körös interjút tart partnerünk, bemutatóval, prezentációval, castinggal! Jelentkezz minél hamarabb szállodai ANIMÁTORNAK, hogy le ne maradj!

Elvárások:
- társalgási szintű angol és német nyelvtudás
- jó kommunikációs készség
- nyitott, barátságos, vidám természet
- tapasztalat előny, de nem feltétel
- 18-28 év közötti életkor


Ami a munkáról tudni kell:
- aktív munkavégzés
- INGYENES szállás és ellátás
- 600 EUR/ hó bér
Bővebb információ animátor álláslehetőségünkről az alábbi linken olvasható:
http://www.euwork.hu/animator.html

NORVÉGIA AUTÓSZERELŐ MUNKA

Norvégiai autószerelő, karosszéria lakatos munkáink továbbra is aktuálisak! Jelentkezni a kitti@euwork.hu email címen lehet. Bővebb infó itt.

FRISS GONDOZÓNŐI állás Angliában!

A tengerparton, Minehead Somerset-ben lévő idősotthonba keresünk gondozónőket idősek vagy sérült fiatalok mellé, középfokú angol nyelvtudással. Az órabér 6,94 GBP, a munkaidő 40 óra hetente.
Jelentkezés a brigitta@euwork.hu címen.

CNC PROGRAMOZÓ MUNKALEHETŐSÉG HOLLANDIÁBAN

CNC programozókat keresünk Hollandiába. Társalgási szintű angol nyelvtudással, Okuma, Fanuc vagy Heidenhain vezérlőn szerzett tapasztalattal rendelkező CNC programozók jelentkezését várjuk. Mivel technikai rajzok alapján történő egyéni programozásról van szó, ezért jelenleg CNC operátor és beállító jelentkezőket nem áll módunkban elhelyezni.
Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a feltételeknek, küldje el angol nyelvű önéletrajzát a mark@euwork.hu-ra, vagy hívja a 06-1-203-5833-as telefonszámot.

IPARI GÉPÉSZ MUNKALEHETŐSÉG HOLLANDIÁBAN


Ipari gépész munka Hollandiában. Gyártósorok karbantartására várjuk olyan munkavállalók jelentkezését, akik rendelkeznek automata gyártósorok karbantartásában szerzett tapasztalattal és legalább társalgási szintű angol nyelvtudással. A munkába álláshoz az autó nem feltétel, de előnyt jelent. A munkavégzés helye Horst aan de Maas.
Az angol nyelvű, részletes önéletrajzokat a mark@euwork.hu címre várjuk.

GYORSAN BETÖLTENDŐ, KÜLÖNLEGES ÁLLÁSOK AZ EUWORKNÉL

Mivel cégünk egyre ismertebbé válik az Egyesült Királyságban és Németországban is, egyre gyakrabban keresnek fel minket kisebb-nagyobb cégek, akik csak egy, esetleg két embert szeretnének felvenni konkrét pozícióra, sürgősen. Az utóbbi időben ilyen állásaink voltak például az informatika területén, de kerestek nálunk menedzser-asszisztens gyakornokot, cipészt, fröccsöntőt és nyomdászt is. Ezeket az egyszeri álláslehetőségeket általában NEM tesszük fel weboldalunkra. Ha nem akarsz lemaradni, akkor kövess minket Facebookon és Twitteren, akkor biztosan nem maradsz le egy lehetőségről sem!SIKERES ÉVET ZÁRT AZ EUWORK KFT
Minden eddiginél több, közel 1500 ügyfelünket helyeztük el külföldön 2012-ben, ezzel továbbra is tartjuk piacvezető pozíciónkat. Adatbázisunk több mint 40.000 fős lett tavaly, Facebook csoportunk pedig átlépte az 5.000 főt. Központi, budapesti irodánkban immár tíz fős csapat fogalakozik a sikeres elhelyezések lebonyolításával és a jelentkezők informálásával. Köszönjük a bizalmat!

További információkat találsz egyéb munkáinkról weboldalunkon:
WWW.EUWORK.HU