Nincs Malév, de vár a Ryanair, a KLM
A régóta várt lehetőség végre megérkezett. Jelentkezz Stewardnak/Stewardessnek, mert márciustól a Rynair nem csak ismét repül Budapestre, hanem bázisként is működni fog. Vagyis megvan rá az esély, hogy itthoni bázissal dolgozz, mint léiutas kísérő. Továbbra is arra van lehetőség, hogy 3 kívánt bázist jelölj meg. Ennek ellenére persze a feltételek változatlanok, vagyis alapvetően az dönti el, hogy ki melyik ország, melyik városába kerül, hogy éppen melyik bázison van szükség új munkaerőre. Így nem garantált a Budapesti bázis sem, de lehetőségként adott! Érdeklődni lehet: 0620/460 8212
A Malév gépeit karbantartó gépészek és műszerészek tudására pedig a KLM holland légitársaságnak lehet szüksége Boeing 737-es gépeinek karbantartásához. Angol nyelvtudással várjuk jelentkezését a mark@euwork.hu címen.
 
ANIMÁTOR - Ciprus, Görögország és Egyiptom
Még mindig nem késő jelentkezni! A partnereink március 3.-án, és március 4.-én jönnek Budapestre második körös interjút tartani, így mindenkinek két esélye is lehet valamelyik csodálatos mediterrán országba kijutniJ
Ami mindenképp nagyon fontos, hogy az angol nyelv mellett legyen még egy plusz nyelvismeret, ami lehet német, francia, orosz, esetleg spanyol is. A szezon április elejétől október végéig tart.  Áprilisi, májusi, és júniusi kezdéssel lehet indulni, és legalább 4 hónapra tudni kell a munkát vállalni.
Ha szereted a szabadidősportokat, a szellemi és társasági játékokat, jól kommunikálsz, és csodálatos környezetben szeretnéd eltölteni az elkövetkezendő hónapokat. JELENTKEZZ MOST!
Részletek
Érdeklődni lehet: 0620/460 8212

CIPRUS – Masszőr/Kozmetikus/Fodrász
Partnerünk Ciprusra keres 4-5 csillagos szállodák Spa részlegére tapasztalt masszőröket, kozmetikusokat és fodrászokat. Bizonyítványra és legalább társalgási szintű (B1) angol nyelvtudásra mindenképp szükség van. Februártól novemberig tart a szezon, így akár azonnali indulás is lehetséges.
 A szállás és az ellátás ingyenesen biztosított, a fizetés pedig a tapasztalattól függően 550-650 Euro között változik. A hazaút költségét a munkaadó állja, az oda út viszont önköltséges.
Jelentkezés itt. Információ: 06 20/460 8212

CIPRUS- Jóga/Pilátesz/Aerobik oktató
Partnerünk Ciprusra keres 4-5 csillagos szállodák Wellness részlegére tapasztalt aerobik, jóga és pilátesz oktatókat és fitness edzőket. Bizonyítványra és legalább társalgási szintű (B1) angol nyelvtudásra mindenképp szükség van. Februártól novemberig tart a szezon, így akár azonnali indulás is lehetséges.
 A szállás és az ellátás ingyenesen biztosított, a fizetés pedig a tapasztalattól függően 550-650 Euro között változik. A hazaút költségét a munkaadó állja, az oda út viszont önköltséges.
Jelentkezés itt. Információ: 06 20/460 8212
 
SZÁLLODÁK és VIDÁMPARK- SKÓCIA, ANGLIA, WALES
Hosszabbodnak a nappalok, hamarosan itt a sokak által várva várt tavasz. Ennek talán legszembeötlőbb és legfontosabb jele a „vándormadarak” számára, hogy újra nyílnak a skóciai, angliai, walesi kisvárosi, festői környezetben megbújó szállodák, és a „Vidámpark”is! Tehát ismét sok-sok munkalehetőség adott a nyelvet gyakorolni, és pénzt spórolni kívánó fiataloknak, akik idén (is) az Egyesült Királyságba készülnek! A feltételek mindkét esetben azonosak: 18-35 év közötti életkor, legalább társalgási szintű angol, kicsi (már 1-2 hónap is elég) vendéglátásbeli tapasztalat!
Már februári kezdéssel el tudjuk helyezni az azonnal dolgozni vágyó jelentkezőinket, főként a lányokat, és párokat, de a fiúk se csüggedjenek, mert márciustól nyit a legtöbb szálloda, és akkor nekik is jut majd munka bőven!
A „Vidámpark” márciusi munkakezdéssel aktuális, de a korábbi évek tapasztalatai alapján nagyon hamar betelnek az interjúidőpontok, szóval jelentkezni már most kell annak, aki szeretne márciustól munkába állni.
Azok, akik a nyüzsgő, pörgő nagyvárost részesítik előnyben, továbbra is a londoni munkáinkat tudjuk ajánlani. Az állandó vendéglátási terület mellett most raktárakban, illetve biztonsági őrként is el lehet helyezkedni partnercégeink segítségével. Szintén újdonság, hogy mostantól azok is fordulhatnak hozzánk, akik csak a szállást szeretnék igénybe venni, avagy már kint tartózkodnak Londonban, de nem jelent problémát nekik az átköltözés a kinti kapcsolattartónk által kínált szállásra.
 
MÉRNÖK pozíciók- HOLLANDIA, NÉMETORSZÁG
Hollandiába, Rotterdam környékére, illetve Németországba, Bonn városába keresünk különböző mérnök pozícióra szakembereket. Elsősorban folyamatmérnököket, minőségbiztosító mérnököket, villamosmérnököket, hidraulikai mérnököket keresünk, kifejezetten olaj-, gáz-, vegyipari, vagy nehéz gépek tervezésében szerzett tapasztalattal. Fizetés: 2500 – 5000 euró/hó. Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal lehet. Információ: 20/297 7374.
 
MC DONALD’S NÉMETORSZÁGBAN
Idén is aktuális a Mc Donald’s-os munkánk Németországban, és még mindig egy hosszú távú, biztonságos munkavégzést biztosító munkalehetőség, dinamikus környezetben és remek karrierlehetőségekkel.  Az éttermek a gyönyörű és közeli Bajorországban találhatóak (Regensburg és vonzásköre). Legalább társalgási szintű német tudás szükséges, a korhatár 18-40 év között van. 
Az órabér: 7,88 euro/óra+műszakpótlék, és legalább 35 órás munkahéttel lehet számolni, de a téli időszakot kivéve, 40-45 óra a jellemző. A szállás biztosított, a munkáltató által: 206 euro/hó, ami a rezsit is tartalmazza. Így körülbelül havi 500 euro tisztán félretehető.
Jelentkezni itt.  Információ: 06 20/460 8212


INDUL A RAKTÁRI SZEZON Angliában, Németországban és Hollandiában is!
Immár 3 éve működünk sikeresen együtt a warrington-i Marks and Spencer raktárral, ahova minden évben a legtöbb embert helyezzük el. Az angolul társalgási szinten beszélő jelentkezők 80%-át felveszik! Ez nagyon magas szám, messze kiemelkedik a raktári munkák közül. Ha szeretnél egy fantasztikus országot megismerni, megtanulni nyelvét, és beilleszkedni sajátságos kultúrájába, újra itt az alkalom, hogy utazz! A M&S márciusi kezdéssel hirdet felvételt.
Részleteket erre a linkrekattintva olvashatsz, és honlapunkon angol nyelvű önéletrajzzal jelentkezhetsz!
Megnyitotta kapuit a külföldi munkavállalók előtt a holland raktári élet! Idén először nem csak targoncásokat, hanem egyéb raktári dolgozókat is elhelyezünk Eindhoven és Horst környékén. A csomagolástól a mérnöki munkákig, egyre több területen hirdetnek felvételt. A szezon márciustól indul és egész évben tart.
Ha többet szeretnél megtudni ezekről a munkakörökről, kattints az alábbi linkre, ahol jelentkezhetsz is!

Csomagoló munka Hollandiában

Emelőtargonca vezető – Hollandia

 
Emelőtargonca vezető – NÉMETORSZÁGBAN
Partnerünk Stuttgartba és Stuttgartközelébe keres emelőtargonca vezetőket. Német társalgási szintű (B1) nyelvtudásra mindenképp szükség van, illetve targoncás vezetői engedélyre, valamint oldalüléses, magasemelős targonca vezetésében szerzett gyakorlatra. A fizetés nettó 1050-1150 Euro között alakul, a szállás pedig a munkaadó által, panzióban biztosított. Heti átlag 37,5-40 órás munkavégzésre lehet számítani.
Előnyt jelent, de nem feltétel és a munkába járást nagyban meg tudja könnyíteni, ha valaki saját autóval megy ki, mivel a munkavégzés helye általában autóval, sokkal könnyebben megközelíthető.
Jelentkezés itt. Információ: 06 20/460 8212
 

Munkalehetőség FOLYAMI HAJÓN egész EURÓPA területén!
 
Szakképzett, tapasztalt munkaerőt keresnek erős angol vagy német nyelvtudással folyami hajókra egész Európa területén! A legkeresettebb pozíciók a szakács, cukrász, felszolgáló és kabin takarítónő.
Több információ és jelentkezés:
Angol nyelven beszélőknek
Német nyelven beszélőknek
 


KEZDŐ intenzív angol - német nyelvtanfolyam – KATEDRA
 
Nem tudsz sem angolul, sem németül? Ha külföldön akarsz dolgozni, akkor legalább az egyik nyelv ismerete megkerülhetetlen! Ha viszont nem szeretnél évekig üldögélni különböző nyelvórákon, válaszd a Katedra intenzív angol vagy német felkészítő tanfolyamát az alapoktól. 1 hónap alatt megtanítják Neked azt, ami a legegyszerűbb állások betöltéséhez már elegendő. A tanfolyam 120 órás, kezdő szinttől indulnak.

A tanfolyam anyaga, az oktatás módszere, a súlypontok nem a hosszabb lélegzetű, nyelvvizsgára előkészítő tanfolyamoknál megszokottak, hanem itt a cél szentesíti az eszközt: a hallgatók gyorsan, a legszükségesebb alapokat sajátíthatják el, amelyre a nyelvterületen való tartózkodás alatt könnyen építhető fel a további nyelvismeret. Az így megszerzett alapok elegendőek a beilleszkedéshez, a munka elkezdéséhez külföldön.
Létszám: az oktatás 4-5 fős csoportokban történik. Időbeosztás: hétfő-kedd-szerda-csütörtök 4*4 óra, vagy kedd-csütörtök 2*4 óra, 10.00 illetve 17.00 órai kezdéssel.
Díjazás: 840 Ft/óra
 
Ha rajtunk keresztül jelentkezel és jársz a tanfolyamra 5% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából!
 
 Jelentkezés budapesti angol és német nyelvtanfolyamokra:
krisztina@euwork.hu;  20-590-3315 ,  vagy közvetlenül a katedránál. A nyelvtanfolyma neve: intenzív nyelvtanfolyam külföldön munkát vállalóknak.