EUWORK 2012 JÚNIUSI HÍRLEVÉL
ELKÖLTÖZTÜNK!
Örömmel közöljük, hogy az Euwork Kft május 1-től új, tágasabb irodába költözött Budapesten. Az új iroda a Szent Gellért tértől egy sarokra található, jól megközelíthető a Deák térről a 47-49-es villamossal, a Keleti Pályaudvarról a 7-es, 173-as autóbuszokkal, a Déli pályaudvarról a 18-as villamossal. Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12, III.em. 3-as ajtó. (Kapucsengő: 33). Továbbra is csak telefonos egyeztetés után tudjuk fogadni a jelentkezőket.
 
AUSZTRIA-ÁPOLÓ MUNKA: Az osztrák cég állja a költségeket!         
Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központba, idősek otthonába és klinikára is, Ausztria egész területén. Tapasztalat nem feltétel, frissen végzett nővéreket is felvesznek!
Partnereink átvállalják 2012.06.01.-től a magyar diploma honosításának- nosztrifikáció- díját oly formában, hogy utólag, a munkába állást követően a fizetésükből lesz a nővéreknek 3 havi részletben levonva. A nosztrifikáció díja jelenleg 250 Euro.
További információ:
06 20 295 57 07 Koncz Eszter (eszter@euwork.hu)
Részletek itt!
 
DIPLOMÁS ÁPOLÓ – BELGIUM (AKÁR NYELVTUDÁS NÉLKÜL IS)
Partnerünk szakképzett, diplomás vagy OKJ-54-es Ápoló képesítéssel rendelkező ápolókat keres Belgiumba, regisztrált ápolói munkakörbe, idősotthonokba és kórházakba.
A kiválasztott jelentkezők számára partnerünk ingyenes holland nyelvtanfolyamot biztosít, a nyelvtanfolyam Magyarországon lesz, ezért előzetes idegennyelv-ismeret nélkül is lehet jelentkezni. A nyelvtanfolyam alatt a megélhetéshez szükséges fizetést biztosít a munkaadó. A Magyarországon szerzett eü. végzettség belgiumi elismertetése a nyelvtanfolyammal párhuzamosan történik, főállású munkalehetőség közvetlenül a nyelvtanfolyam után biztosított.
Június 11-én indul első holland nyelvtanfolyamunk a már felvételt nyert nővéreknek, ápolóknak. Jelenleg a második tanfolyamra várjuk a jelentkezőket. A jelentkezés elküldése előtt kérjük tekintse meg a részleteket.
Belgium és a holland nyelv iránt érdeklődő, hosszútávban gondolkodó ápolók jelentkezését várjuk fényképes, szakmai tapasztalatokat részletező önéletrajzzal az agi@euwork.hu címen
 
Targoncások figyelem!
Hollandiai Apple, Dell és Samsung raktárakba keresünk beltéri anyagmozgatásra oldalemelős targonca vezetőket. Szállásokat a cég biztosít utólagos fizetéssel. Fél év oldalemelős, elektromos targoncakezelői tapasztalat és erős társalgási szintű angol nyelvismeret szükséges.
 
További részletek és jelentkezés:
http://www.euwork.hu/index.php?oldal=munka&id=199
 
MOBILSZERVIZTECHNIKUS – ANGLIA
Partnerünk mobiltelefonok szervizelésében járatos szakembereket keres két mobiltelefonszerviz-központba, Ashford-ba (Kent régió) és Northampton-ba (Northamptonshire).
Feladatok: mobiltelefonok hibáinak megállapítása és szervizelése (elemek cseréje, forrasztás, stb.). Leggyakrabban előforduló mobiltelefon márkák: Blackberry, Apple, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC és LG. Fizetés: bruttó 6,2-7,5 GBP / óra. A bérezés a kint betöltött pozíciótól függ (Level 2 vagy Level 3 mobile phone repair technician).
Részletek ITT
Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajzzal és a pozíció megjelölésével az agi@euwork.hu címen.

SZAKÁCS – ANGLIA, SKÓCIA, WALES
„Nem lehet bárki a konyha művésze, de a konyhaművész bárhonnan érkezhet!” - Tapasztalattal és legalább középfokú angol nyelvtudással rendelkező szakácsokat keresünk, azonnali kezdéssel skóciai, angliai, walesi kisvárosi szállodákba, éttermekbe.
A programok keretében felszolgálókat, bárosokat, szobalányokat is el tudunk helyezni, szintén azonnali kezdéssel, amennyiben a nyelvtudásuk minimum társalgási szintű, és az adott munkakörben rendelkeznek némi tapasztalattal is.
Étkezés és szállás kedvezményesen biztosított. A szállások szállodán belül, vagy annak közelében helyezkednek el.

Infó, jelentkezés Tóth Bernadettnél, bernadett@euwork.hu (061)-203-5833.
 
ANGLIA - MINDENKINEK
Kedves Kalandvágyók, Munkanélküliek, és Pályakezdők!
Nem találod a helyed itthon? Pénzt gyűjtenél a tanulmányaidhoz? Megtanulnál rendesen angolul? Világot akarsz látni?
Beindult a nyári szezon Angliában. Manchester és vonzáskörzete tárt karokkal várja a tanulni és dolgozni vágyókat. A raktárak könnyű fizikai munkára, lányokat, párokat és fiúkat is felvesznek azonnali kezdéssel. Tapasztalat nem szükséges, de a nyelvtudás fontos, legalább társalgási szinten kell beszélni a beilleszkedéshez.
További részleteket a honlapunkon olvashatsz, ahol jelentkezni is lehet a munkára.
 
HOLLANDIA - MINDENKINEK
Akinek Anglia túl messze van, annak Hollandiát ajánljuk nyelvtanulás és pénzgyűjtés céljára. Partnerünk elektronikai raktárakban és pékségekben kínál könnyű fizikai munkákat. Egyéni elhelyezéseket biztosítanak fiúknak és lányoknak egyaránt egész nyáron (páros és csoportos elhelyezés sajnos nem lehetséges). Tapasztalat nem szükséges, de a megpályázott pozíciótól függően elvárás az angol nyelvtudás minimum társalgási szinten. Aki egyszer látta ezt az elbűvölő országot, nem akar hazajönni!
További részleteket a honlapunkon olvashatsz, ahol jelentkezni is lehet a munkára.

GÖRÖGORSZÁG
Még mindig nem késtél le arról, hogy ezt a szezont animátorként töltsd el Görögországban! Ha szereted a pörgést, és az embereket, és persze a napsütést és a tengert, akkor jelentkezz bátran. A szezon már elkezdődött, csak középfokú angol ÉS német nyelvtudással rendelkezőket tudunk elhelyezni, kiutazás legkésőbb június folyamán.
Jelentkezés: angol nyelvű, fényképes önéletrajzzal: kinga@euwork.hu email címen.
http://www.euwork.hu/animator.html

AUSZTRIA: ÉPÍTŐIPAR
Amennyiben társalgási szinten beszéli a német nyelvet, rendelkezik szakmunkás bizonyítvánnyal, valamint szakmájában szerzett legalább 3 éves tapasztalattal, amelyet kamatoztatni szeretne, illetve, ha szereti a kihívásokat, és szeretne szakmájában fejlődni, akkor nincs más teendője, küldje el hozzánk álláspályázatát!
Partnerünk továbbra is várja azon elkötelezett szakmunkások jelentkezését, akik munkájukra igényesek, akiket vonz a kiemelkedő kereseti lehetőség és szeretnének Ausztria területén dolgozni.
Elsősorban a következő szakmával rendelkező jelentkezőknek tudunk állást biztosítani:festő, kőműves, villanyszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő, zsaluzóács (továbbá asztalos, tetőfedő, burkoló, bádogos, toronydaru kezelő és egyéb szakemberek, akikre egy épület felépítésénél szükség lehet).
Érdeklődni, jelentkezni: Mátyás Melánia, melania@euwork.hu vagy weboldalunkon keresztül.


NÉMETORSZÁG: GONDOZÓ
Várjuk azon hölgyek jelentkezését, akik megbízható munkájukkal biztosítani tudják a segítségre szoruló idősek szakszerű ápolását, gondozását. Amennyiben Ön társalgási szinten beszéli a német nyelvet, van hasonló területen szerzett tapasztalata, elkötelezett az idős, beteg emberek gondozása iránt, és nyitott a németországi munkavégzésre, küldje el hozzánk álláspályázatát! A végzettség előny, nem feltétel. Abban az esetben, ha nem szeretne hosszú ideig távol lenni otthonától, lehetőség van helyettes gondozóként is állást vállalni. Néhány család kifejezett kérésére lehetőségünk van férfiak elhelyezésére is.

Érdeklődni, jelentkezni: Mátyás Melánia, melania@euwork.hu vagy weboldalunkon keresztül.

CNC  programozó munka Hollandiában! Heidenhain vezérlésű marógépen vagy Fanuc vezérlésű esztergagépen szerzett programozói tapasztalattal, és erős alapszintű angol nyelvtudással rendelkező jelentkezőket keresünk Hollandiai (többnyire Rotterdam, és környéke) munkavégzésre. Fontos, hogy a jelentkezőknek legyen tapasztalata 3000 mm, vagy annál nagyobb darabok gyártásában és az ehhez szükséges programozásban. Jelentkezni lehet: mark@euwork.hu e-mail címen, vagy a 06-20-297-73-74 es telefonszámon!
Részletek itt!
 
Épületasztalos munka Svédországban! Tapasztalt, erős alapszintű angol nyelvtudással rendelkező épületasztalosokat keresünk svédországi fix fél éves munkavégzésre. A fizetés havonta nettó kb. 13.000 Svéd korona, azaz kb. 1500 Euro. Várható indulás: június vége, vagy szeptember eleje. Jelentkezni lehet: mark@euwork.hu e-mail címen, vagy a 06-20-297-73-74 es telefonszámon!
 
További információkat találsz egyéb munkáinkról weboldalunkon:
WWW.EUWORK.HU