EUWORK ÉV VÉGI HÍRLEVÉL
 
Télen jellemzően kevesebb a munkalehetőség külföldön is, mint az év többi részében, ennek ellenére most is tudunk lehetőségeket azoknak, akik hosszabb-rövidebb időt szeretnének külföldön tölteni. Ha idén még nincs lehetőséged külföldre utazni, ne keseregj. 2012 februárjától új lehetőségekkel indul a szezon, régi és új partnerek ajánlataival Anglia egész területén. A téli időszak kiválóan alkalmas arra is, hogy fejleszd nyelvtudásod! http://www.euwork.hu/nyelvtanulas.html
 
M&S RAKTÁR
Még idén Angliába szeretnél utazni? A Marks and Spencer ruházati raktárak még mindig szeretettel várják az új munkatársak jelentkezését azonnali kezdéssel! Aki idén kiutazik 6 hónapos szerződést köthet a munkaadóval, ami hosszabbítható, továbbá jövőre a legjobban dolgozók tréner és supervisor képzésen vehetnek részt. A karácsonyi időszakban rengeteg túlóra lehetőség vár Rád, hogy bizonyíthasd kitartásodat.
Részletes információkat megtalálod honlapunkon, ide kattintva beadhatod jelentkezésedet is.
 
mc.jpgMC DONALD’S NÉMETORSZÁGBAN
Ha még idén ki szeretnél menni külföldre dolgozni, akkor itt az alkalom. A téli időszak ellenére is szükség van új emberekre Regensburgba, és ami a jó hír, hogy az alap órabér decembertől 7,88 euro/órára nő. És ami még fontosabb, hogy itt nem áll meg az élet, mert ha igazán ügyes vagy, és ehhez még egy kis ambíció is párosul, akkor esélyesen lehet pályázni magasabb pozíciókra. A Mc Donald’s előszeretettel biztosít belső továbbképzéssel egybekötött karrier lehetőségeket a dolgozói számára. A szállás is minden esetben biztosítva van a Mc Donald’s saját szállásaiban, ahol csak a dolgozók laknak, és a bérleti díj havi 206 Euro, természetesen rezsivel együtt.

Jelentkezés: kinga@euwork.hu német nyelvű önéletrajzzal
 
AUSZTRIAI ÉPÍTŐIPARI SZAKMUNKÁK
Idén már csak november végéig tudunk néhány szakembert elhelyezni az építőiparban. Utána állnak a munkálatok Ausztriában, és mindenkinek haza kell jönnie.
Újabb jelentkezőink 2012. február végétől tudnak majd kiutazni.
Kérjük, hogy akiket komolyan érdekel a lehetőség, német nyelvtudásukat fejlesszék (legalább B1-es társalgási szintre), és február elején jelentkezzenek német nyelvű szakmai önéletrajzzal a vargarita@euwork.hu e-mail címen.
Nyelvtanfolyamok indulnak Budapesten heti kétszer 1, 5 óra, 2000 Ft/alkalom. Ebből 700 FT alkalmanként visszajár, ha a végén az Euwork Kft által vállalnak munkát külföldön. Jelentkezés a krisztina@euwork.hu e-mail címen.
 
NÉMETÜL BESZÉLŐ SZAKORVOSOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK NÉMETORSZÁGBA
o1.jpgAZONNALI KEZDÉSSEL keresünk Belgyógyászati Osztályon belül Kardiológia és Onkológia osztályvezető szakorvost, aki egyidejűleg főorvos-helyettes pozíciót is betöltene!
Neurológia Osztályra vezető orvost, továbbá Urológus és Fizikoterapeuta szakorvost is keresünk a klinikára!
A helyszín egy korszerűen felszerelt rehabilitációs központ Nittenauban, Bajorországban.
Feltétel a szakorvosi vizsga megléte és legalább B2-es középfokú német nyelvtudás.
Segítségül cégünk átvállalja az orvosi diploma elismertetésének költségeit!

Jelentkezni a vargarita@euwork.hu e-mail címen lehet!
 
GÉPÉSZ. Hollandiába, Horst városába keresünk ipari gépészeket, gépsorok karbantartásában szerzett tapasztalattal, illetve ipari villanyszerelőket, erősáramú gépek javításában szerzett egy-két éves tapasztalattal. Mindkét munkához magabiztos, társalgási angol nyelvtudás szükséges. A jelentkezést követő pár héten belül lehetséges a kiutazás. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a mark@euwork.hu e-mail címen lehet!
 
KAMION SOFŐR. Közép-angliába keresünk tapasztalattal rendelkező kamionsofőröket kiemelkedő fizetéssel. A munka betöltéséhez feltétlenül szükséges társalgási szintű nyelvtudás, Nagy-Brittaniában szerzett vezetői tapasztalat, illetve az elmúlt két évben legalább 100 óra leigazolható kamion, vagy teherautó vezetés. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a mark@euwork.hu e-mail címen lehet!
- - - - - -

Interjú időpont egyeztetés miatt hívd hozzád legközelebb eső irodánkat! Az interjúra hozd magaddal angol nyelvű önéletrajzodat!
(Felhívjuk figyelmedet, hogy minden külföldi munka megpályázásához alapkövetelmény a legalább alap szintű, vagy társalgási nyelvtudás!)
Ha csak a jövőben érdekel majd a külföldi munkavállalás, addig is tanulj nyelveket, frissítsd fel a tudásod, beszélgess sorstársaiddal, ismerkedj cégünkkel és lájkolj minket Facebookon:)