EUWORK OKTÓBERI HÍRLEVÉL
 

Az alábbiakban az Euwork Állásközvetítő Iroda újdonságait olvashatod az angol, holland, osztrák és német munkalehetőségekről.

KÖNNYŰ RAKTÁRI MUNKA - ANGLIA
Itt az utolsó nagy lehetőség idén! Még október végéig ki lehet utazni az angliai raktárosi munkáinkra. Két legnagyobb partnerünk, a Currys elektronikai, és a M&S ruházati raktárak szeretettel várják az új munkatársak jelentkezését!
Részletes információkat megtalálod honlapunkon, az alábbi linkre kattintva, hol beadhatod jelentkezésedet is.

Currys: http://www.euwork.hu/index.php?oldal=munka&id=255
M&S: http://www.euwork.hu/index.php?oldal=munka&id=10
 
Idén még nincs lehetőséged külföldre utazni? NE keseregj! 2012 februárjától új lehetőségekkel indul a szezon, régi és új partnerek ajánlataival Anglia egész területén.
 
Addig is tanulj nyelveket, frissítsd fel a tudásod, beszélgess sorstársaiddal, ismerkedj cégünkkel és lájkolj minket Facebookon!
 
 
AUSZTRIAI ÉPÍTŐIPARI SZAKMUNKÁK
Idén már csak november végéig tudunk néhány szakembert elhelyezni az építőiparban. Utána állnak a munkálatok Ausztriában, és mindenkinek haza kell jönnie.
Újabb jelentkezőink 2012. február végétől tudnak majd kiutazni.
Kérjük, hogy akiket komolyan érdekel a lehetőség, német nyelvtudásukat fejlesszék (legalább B1-es társalgási szintre), és február elején jelentkezzenek német nyelvű szakmai önéletrajzzal a vargarita@euwork.hu e-mail címen.
Nyelvtanfolyamok indulnak Budapesten heti kétszer 1, 5 óra, 2000 Ft/alkalom. Ebből 700 FT alkalmanként visszajár, ha a végén az Euwork Kft által vállalnak munkát külföldön. Jelentkezés a krisztina@euwork.hu e-mail címen.
 
COMMING SOON (Animator Part 2)
Lassan véget ér az Animátorok nyári szezonja, így már akár már most el lehet kezdeni játszani a gondolattal, hogy a következő szezonban Ti is részt vegyetek! Igaz a legközelebbi Casting márciusban lesz, de ezt az időt tökéletesen felhasználhatjátok arra, hogy a már meglévő angol És német tudásotokat fejlesszétek, mert a vidám és pezsgő személyiségen kívül ez a legfontosabb.
Az interjúztatást várhatóan januárban kezdjük el, de ha valaki már most tudja, hogy a következő szezont egy fiatalos és lendületes csapat tagjaként, valamint egy csodálatos tengerparti szállodában szeretné tölteni, akkor jelentkezzen!
(A szezon áprilistól október végéig tart, és legalább 4 hónapra tudni kell vállalni a munkát)

Jelentkezés: kinga@euwork.hu
 
MC DONALD’S NÉMETORSZÁGBAN
A téli időszak ellenére is szükség van új emberekre Regensburgba, és ami a jó hír, hogy az alap órabér decembertől 7,88 euro/órára nő. És ami még fontosabb, hogy itt nem áll meg az élet, mert ha igazán ügyes vagy, és ehhez még egy kis ambíció is párosul, akkor esélyesen lehet pályázni magasabb pozíciókra. A Mc Donald’s előszeretettel biztosít belső továbbképzéssel egybekötött karrier lehetőségeket a dolgozói számára.
Jövő augusztusi kezdéssel indul szintén a Mc Donald’s támogatásával, munkával egybekötött 2 vagy 3 éves vendéglátó ipari felsőfokú továbbtanulási lehetőség Regensburgba. Ami elengedhetetlen hozzá: erős közép szintű német nyelvtudás. Részletek a következő hírlevelünkben!
Jelentkezés: kinga@euwork.hu
 
HOLLANDIA – SZAKEMBEREKET KERESÜNK
Holland partnereink kedvező feltételekkel, szállás biztosítása mellett tudnak elhelyezni szakembereket az építkezés és termelés területén. Jelenleg a következő pozíciókra keresünk angolul vagy németül beszélő és az adott területen munkatapasztalattal rendelkező jelentkezőket:
Gyártósori munkatárs
Gyártósori minőség ellenőr
Ipari gépész
Szobafestő
Emelőtargonca vezető
Ügyfeleink Hollandia keleti, német határhoz közeli részén kerülnek elhelyezésre.