EUWORK SZEPTEMBERI HÍRLEVÉL
 
Az alábbiakban az Euwork Állásközvetítő Iroda újdonságait olvashatod az angol, holland és német munkalehetőségekről.
KÖNNYŰ RAKTÁRI MUNKA - BIRMINGHAM
Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Boots raktári munkánkra Birminghambe. Magánszemélyek által kiadott színvonalas házakat béreltünk a jelentkezőknek, amik közül többet személyesen néztünk meg. Egy, max két ágyas tágas szobákban történik az elhelyezés, így a megszokottnál kényelmesebb körülmények között tudunk elszállásolni mindenkit. A felvétel csak október közepéig tart. A munka egyszerű és fizikailag nem annyira megerőltető, ezért hölgyek jelentkezését is várjuk, sőt párokat kifejezetten szívesen látnak. Várjuk jelentkezését angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen, vagy honlapunkon keresztül, ahol további részleteket olvashat!


ELHELYEZÉS GARANCIÁVAL
Partnerünkkel együttműködve minden kedves ügyfelünknek, aki szeptemberben köt velünk szerződést és a BOOTS raktárába megy, elégedettségi garanciát tudunk vállalni: Ha nem tetszik munka, vagy a szállás, vagy bármi, és hazajössz, TELJES MÉRTÉKBEN VISSZAFIZETJÜK a nálunk befizetett gyakornoki programdíjat! Az ajánlat azokra is vonatkozik, akik szeptemberben kötnek szerződést, de csak október elején tudják a munkát megkezdeni.  Részletek az irodában.


 
VIDÁMPARK – MINEHEAD, DÉL-ANGLIA
Sulikezdés? Vagy inkább halasztás? Vagy szakmai gyakorlat? Íme egy igazán 5ös ajánlat: 5 érv az 5 éve meglévő vidámparki munkánk mellett:
- anyanyelvi környezetben fejleszthető angol nyelvtudás
- fiatalos csapat, változatos munkakörök a vendéglátás területén
- gyakorlati helyként hivatalosan elfogadtatható turizmus/vendéglátás/idegenforgalom szakirányú tanulmányokhoz
- kedvezményes szállás, étkezés és szabadidős tevékenység a parkon belül
- kiváló megtakarítási lehetőség (havonta 150.000 – 180.000 HUF-nak meglévő összeg félretehető)
Továbbra is szeretettel várjuk a szeptember közepétől útrakész jelentkezőket! A munkavégzés helye a tengerparton fekvő Minehead, Bristoltól nyugatra. Mivel az elhelyezés gyakornoki program keretén belül történik, elvárás, hogy a jelentkezők 18-35 év között legyenek, és középfokon beszéljenek angolul.

 
Diplomás ápoló, nővér Hollandiában – nyelvtanfolyammal!
 
Partnerünk hollandiai kórházakba és idősotthonokba keres angolul vagy németül társalgási szinten beszélő szakképzett nővéreket és ápolókat nagyon kedvező feltételekkel.
A kiválasztott nővérek, ápolók első körben egy nyelvtanfolyam vesznek részt Hollandiában. A 9-14 hetes tréning végére alapszinten lehet elsajátítani a holland nyelvet, illetve a tréning alatt intézik a végzettség elismertetése és a regisztráció. Ennek teljes idő tartama alatt a szállás-ellátás ingyenesen biztosított, illetve partnerünk még zsebpénzt is biztosít erre az időszakra.
Minimum 1 éves munkaszerződés megkötésére van lehetőség.
Fizetés: 10,5-15,2 euró / óra.
Részletek itt
Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajzzal és a pozíció megjelölésével az agi@euwork.hu címen.
 
Mobilszerviz-technikus – Anglia
 
Partnerünk mobiltelefonok szervizelésében járatos szakembereket keres két mobiltelefonszerviz-központba, Ashford-ba (Kent megye) és Northampton-ba (Northamptonshire).
Feladatok: mobiltelefonok hibáinak megállapítása és szervizelése (elemek cseréje, forrasztás, stb.). Leggyakrabban előforduló mobiltelefon márkák: Blackberry, Apple, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC és LG.
Fizetés: bruttó 6,4-7,2 GBP / óra. (A bérezés a kint betöltött pozíciótól függ)
Részletek itt
Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajzzal és a pozíció megjelölésével az agi@euwork.hu címen.
 
MC DONALD’S NÉMETORSZÁGBAN
Megnyílt az új Mc Donald’s étterem Regenstaufban Regensburg mellett, így még mindig folyamatosan szükség van új, és vállalkozó szellemű jelentkezőkre Bajorországba. Ez a lehetőség ideális azoknak, akik stabil és hosszú távú munkát keresnek, hiszen már első kőrben is 1 éves szerződésre lehet számítani, vagy esetleg azoknak, akik külföldi továbbtanuláson gondolkoznak, hiszen Regensburg híres egyetemi város. Legalább társalgási szintű német tudásra mindenképp szükség van és a korhatár 18-40 év között van. Az órabér: 7,65 euro/óra+műszakpótlék. A szállás biztosított, a munkáltató által: 206 euro/hó, ami a rezsit is tartalmazza. Óraszámtól és beosztástól függően 800-900 euro NETTÓ fizetésre lehet számítani, így körülbelül havi 500 euro tisztán félretehető.

Jelentkezni lehet: kinga@euwork.hu; vagy 06 20/460 8212

EUWORK SZOMBATHELYEN
Az Euwork zalaegerszegi irodája BEZÁRT, viszont újra kinyitott Szombathelyen. A Nyugat-Magyarországon élők mostantól Szombathelyen a Hunyadi u. 2. I.em. – 116. cím alatt találják meg irodánkat, a telefonszám a régi: 20-539-3606.
A SZEGEDI irodánk is pár sarokkal odébb költözött, az új cím a következő: 6722 Szeged, Mikszáth Kálmán u. 24. fszt.1. A telefonszám változatlan: 20-292-8338.