EUWORK 2012 AUGUSZTUSI HÍRLEVÉL

WWW.EUWORK.HU

1-203-5833, center@euwork.hu
1111 Budapest, Bartók Béla út 10.Kedves !

Az alábbiakban az Euwork Állásközvetítő Iroda újdonságait olvashatod az angol, osztrák és német munkalehetőségekről. Rengeteg állásunk van most az Euworknél, ilyenkor kell élni a lehetőséggel!

Újdonság! ÜGYFELEINK ÍRTÁK rovat indult weboldalunkon. euwork.hu/tapasztalatok
Külföldi tapasztalatok, visszajelzések, sikersztorik! Akiknek kell egy kis bíztatás...

RAKTÁRI MUNKA LONDON MELLETT

Nagy városok vonzáskörzetében, a tengerparthoz közel, festői angol környezetben dolgozhatsz Anglia egyik legnagyobb elektronikai cikk web áruházában. Előre lépési lehetőség és hosszú távú munka vár!

Argos elosztó raktáraiba keresünk jó fizikumú fiúkat, esetleg erősebb lányokat komissiózásra! London mellett, Dél-Angliában és Bristol környékén is lesznek elhelyezések egész szeptemberben.

A fizetés 6,5 – 7,5 font/óra között alakul, tehát mindig magasabb, mint a brit minimálbér.
Részletek és jelentkezés az alábbi linken:
http://www.euwork.hu/munka/321/raktari_munka_london_mellett


BELFÖLDI FUVAROZÓ MUNKALEHETŐSÉG ANGLIÁBAN!


Közép-angliai területekre keresünk C+E kategóriával rendelkező kamionsofőröket, társalgási szintű angol nyelvtudással. A munka feltétele továbbá, hogy a jelentkezők rendelkezzenek angliai (vagy valamilyen bal-oldali) vezetési tapasztalattal.
Emellett előny az, ha valaki vezetett már jobbkormányos autót. A második körös interjú 2012.szeptember 12-én kerül megrendezésre Budapesten, itt lehet találkozni a leendő munkaadóval. Ha a lehetőség felkeltette érdeklődését, jelentkezzen a 06-20-297-73-74-es telefonszámon, vagy küldjön egy angol nyelvű önéletrajzot a mark@euwork.hu-ra.

Aki középfokon beszél angolul, és van C kategóriás jogosítványa, annak a jelentkezését is várjuk, mert várhatóan ősztől őket is el fogjuk tudni helyezni.


NÉMETORSZÁG McDONALD’S

Vége a nyárnak és ezzel együtt a diákmunkák is korlátozottabb számban elérhetőek? Szeretnél ősszel is dolgozni és félretenni álmaid megvalósításához? Itt a helyed!

Ha szeretnél nyelvet tanulni és egy fiatalos, nemzetközi csapat tagjaként Regensburgban és annak környékén dolgozni, az alábbi email címre várom fényképes önéletrajzodat: kitti@euwork.hu
Németország bajor részén működő gyorséttermek (nem csak Meki, de a Burger és a KFC is) továbbra is várják leendő munkatársaikat. A nyári diákmunka program végeztével ismét esélyt kaphatsz az elhelyezkedésre a festői környezetű Bajorországban. A fizetés bruttó 7,88 euro/óra, egy átlagos munkahét kb. 40 óra munkából áll, így a havi félretehető összeg 500 euro körül mozog. A szállás biztosított havi 216 euro ellenében, ami a rezsit is tartalmazza. Amennyiben kipróbálnád magad egy gyorsétterem munkatársaként, legalább társalgási szinten beszéled a német nyelvet és 18-40 év közötti vagy, további információkat és a jelentkezés menetét megtekintheted itt, vagy segítséget kérhetsz az alábbi telefonszámon: 06 1 203-5833.


MOBILTELEFON SZERVIZTECHNIKUSI ÁLLÁSLEHETŐSÉG MÁR ÍRORSZÁGBAN IS!


Brit partnereink továbbra is keresnek mobiltelefonok szervizelésében járatos szakembereket az angliai Ashford és Northampton mellett az idén megnyitott dublin-i mobilszerviz-központba is.

Fizetések: 9,5-10,5 EUR / óra (Írország), 6,2-7,5 GBP / óra (Anglia).

Elvárások a jelentkezőktől: 1-2 éves tapasztalat mobiltelefonok vagy egyéb szórakoztató elektronikai eszközök szervizelésében, minimum társalgási szintű angol nyelvtudás, elektroműszerész végzettség előny.

Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az agi@euwork.hu címre.


AUSZTRIA ÁPOLÓ MUNKA

Az osztrák cég állja a költségeket!

Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központba, idősek otthonába és klinikára is, Ausztria egész területén. Tapasztalat nem feltétel, frissen végzett nővéreket is felvesznek!


Partnereink átvállalják 2012.06.01.-től a magyar diploma honosításának- nosztrifikáció- díját oly formában, hogy utólag, a munkába állást követően a fizetésből 3 havi részletben lesz levonva. A nosztrifikáció díja jelenleg 250 Euro.

További információ:
Koncz Eszter: 06 20/295-57-07 (eszter@euwork.hu)


NÉMETORSZÁG-ÁPOLÓ MUNKA
ÚJ LEHETŐSÉG AZ EUWORK-NÉL!!!

Németország egész területére szakképzett nővéreket, ápolókat keresünk rehabilitációs központba, idősek otthonába és klinikára. Tapasztalat nem feltétel, frissen végzett nővéreket is felvesznek!
Erős alapfokú nyelvtudás szükséges.

További információ:
Koncz Eszter: 06 20/295-57-07 (eszter@euwork.hu)


AUSZTRIA ÉPÍTŐIPARI MUNKA

Osztrák partnerünk továbbra is várja azon építőipari szakmunkások jelentkezését, akik társalgási szinten beszélik a német nyelvet. Szeptembertől ismét beindul a szezon az építőipar területén is, ezért minden olyan szakember jelentkezését várjuk, akikre egy épület felépítésénél szükség lehet, tehát festőket, kőműveseket, villanyszerelőket, víz-gáz-fűtésszerelőket, zsaluzóácsokat, tetőfedőket, bádogosokat, burkolókat, vasbetonszerelőket, asztalosokat tudunk elhelyezni.

Brigádokat továbbra sem tudunk elhelyezni, maximum 2-3 fő részére tudunk egyszerre megbízást adni, akik azonos szakmával rendelkeznek, hogy egy építkezésre kerüljenek.
Fontos, hogy a jelöltek lehetőleg rendelkezzenek személygépkocsival, ez megkönnyíti a gyorsabb elhelyezést. Akik nem rendelkeznek autóval, valószínűleg kicsit hosszabb várakozási időre számíthatnak.

Tehát amennyiben társalgási szinten beszéli a német nyelvet, rendelkezik szakmunkás bizonyítvánnyal, valamint szakmájában szerzett legalább 3 éves tapasztalattal, amelyet kamatoztatni szeretne, illetve, ha szereti a kihívásokat, és szeretne szakmájában fejlődni, munkáját igényesen, megbízhatóan végzi, és vonzza a kiemelkedő kereseti lehetőség, akkor nincs más teendője, küldje el hozzánk álláspályázatát!


NÉMETORSZÁG FÉMIPAR, GYÁRTÁS, TERMELÉS

Németországba, a bajor területekre keresünk szakmunkásokat fémiparral, gyártással, termeléssel kapcsolatos munkakörökbe. Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik társalgási szinten beszéli a német nyelvet, rendelkeznek megfelelő végzettséggel, és szakmájukban eltöltött legalább 3 éves tapasztalattal.
Akiket elsősorban el tudunk helyezni: villanyszerelő, fűtésszerelő, szaniterszerelő, asztalos, festő, gépjármű szerelő, lakatos, ipari műszerész, mechatronikai műszerész. CNC-esztergályos, CNC-marós, MAG- hegesztő, WIG- hegesztő, fröccsöntő (műanyag és kaucsuk technika).

Ha úgy gondolja, hogy szakmája, tapasztalata ehhez a területhez kötődik, de nincs feltüntetve, azonban jól beszéli a német nyelvet, rendelkezik elegendő tapasztalattal, akkor is elküldheti jelentkezését, partnerünk elbírálja a pályázatát, és jelez, amennyiben az elhelyezésre van lehetőség.

A jelentkezéshez mindenképp szükség van egy jól szerkesztett, részletes német nyelvű önéletrajzra, amelyben pontosan feltünteti, hogy mihez ért, milyen jellegű tapasztalatokkal rendelkezik.


VÁRHATÓ ÚJ MUNKÁINK...

Érdemes gyakran visszanézni weboldalunkra, ugyanis 1-2 héten belül új állások várhatók, amikre akár alapfokú nyelvtudással is lehet jelentkezni:
• C kategóriás sofőr
• CNC gépbeállító és programozó Angliában
• Varrónő és Kárpitos Angliában
• Ablakgyártásban jártas szakemberek Angliában
• Ablakgyártásban jártas szakemberek Németországban
• Asztalos, lakkozó Németországban
Ha az elsők közt szeretne lenni, már most elküldheti önéletrajzát a center@euwork.hu emailcímre, a pozíció megjelölésével! Vagy iratkozzon fel facebook oldalunkra, hogy mindig értesüljön az újdonságokról.

Ez a hírlevél NEM tartalmazza valamennyi állásunkat, csak az újdonságokat! Teljes kínálatunkért látogass el weboldalunkra!

LEIRATKOZÁS. Ezt a hírlevelet azért kapod, mert korábban regisztráltad magad a www.euwork.hu webcímen. Amennyiben nem szeretnél további hírleveleket kapni, csak kattintsd ide, és küldd el a levelet.