Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 02:50 London: 01:50
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
VENDÉGLÁTÁS - SKÓCIA, ANGLIA, WALES
 
Továbbra is várjuk olyan hölgyek, urak jelentkezését, akik 1-2 hónapon belül szeretnének megkezdeni munkájukat külföldön. Nyári, 1-3 hónapos munkalehetőségeink továbbra sincsenek.

HotelFigyelem! Vendéglátó-ipari főiskolások a gyakorlati idejüket is tölthetik hoteljeinkben!

Brit partnerünk az ország egyik legnagyobb vendéglátóipari, fizetett, ú.n. "Work Experience" programot bonyolító irodája. Ezt felfoghatjuk egy fizetett szakmai gyakorlatnak is, de nem csak tanulók vehetnek részt a programban.

Közel 300 szállodájuk többsége angliai, skóciai és walesi kisvárosokban, vagy azok közelében található. Nem egy közülük gyönyörű környezetben lévő luxusszálloda, amely remek tapasztalatot és persze referenciát ad a náluk dolgozóknak. Tapasztalataink szerint egy ilyen angol vidéki hotelben sokkal hamarabb lehet előrejutni a ranglétrán, mint Magyarországon.


HotelLeggyakoribb induló pozíció a "General Assistant", azaz szállodai mindenes. Emellett felszolgáló, pincérnő, bárpultos, konyhai alkalmazotti, szobalány és recepciós pozíciók is vannak. A pozíció attól függ, hogy a jelentkező mennyire tud angolul és esetleg van-e már tapasztalata az adott munkakörben.

Fizetés: 21 éves életkor felett bruttó 6,31 GBP/óra (18-20 éves jelentkezőnél 5,03 GBP/óra), azoknál a pozícióknál, ahol a "tanuló" találkozik a vendégekkel kap a borravalóból is, nem is keveset! Túlórára általában van lehetőség, de sima 40 órás munkahéttel is havi 600 font (kb 200.000 Ft) megtakarítható.

Szállás: rezsivel együtt 40-45 GBP/hét. 

Az étkezés általában ingyenes.

HotelAz állás feltétele a társalgási szintű angol nyelvtudás. Vendéglátóipari tapasztalat nem feltétel, de előny (elég egy nyári munka is). Elhelyezés 2-4 héten belül (szezontól függően). Esetenként alapfokú nyelvtudással is el tudunk helyezni jelentkezőket konyhán vagy szobalányként (de az alapfok alatt azt értjük, aki egy alapfokú nyelvvizsgát gond nélkül le tudna tenni)


További részletek az angliai szállodai munkával kapcsolatban

Letölhető dokumentumok a programmal kapcsolatban angol nyelven:

Gyakori kérdések és válaszok

Önéletrajz írási tanácsok

Ha jelentős vendéglátóipari szakmai múlttal rendelkezel, akkor kedvezőbb ajánlatokkal szolgálhatunk és a szakterületednek megfelelő pozíciót tudjuk ajánlani 4-5 csillagos szállodákban vagy jó nevű éttermekben. Ezeken a helyeken a borravalón túl vagy az órabéred lesz több, vagy teljesen ingyen biztosítják a szállást, ellátást, így akár a teljes fizetés félre tehető.

Ha érdekelnek hotel munkáink és tudsz társalgási szinten, de minimum alapfokon angolul, akkor regisztrálj! Viszont nyelvtudás hiányában, még egyszerűbb munkakörben sem tudunk elhelyezni jelentkezőket..

További információ:
0266 312 111


Balogh Tímea : timea@euwork.roKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco