Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 21:42 London: 20:42
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Steward / Stewardess
ID: 80 - Steward / Stewardess - 2013-01-01
Munkaadó:Ryanair
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro/stewardess.html
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Érettségi
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Középfok (B2)
Munkavégzés helye:Írország - -
Fizetés:1300 Euro
Bevezető:
Légiutas kísérőket keresünk fapados járatokra Európába, szakmai tapasztalat nem szükséges, kizárólag erős szóbeli angol nyelvtudás. Fiatal hölgyek, urak, esetleg párok jelentkezését várjuk.

További információk:
A Ryanair fapados járataira keresünk légiutaskísérőket Európa szerte.
Fiatal hölgyek, urak, esetleg párok jelentkezését várjuk. Számos nyugat-európai és dél-európai, vagy akár budapesti telephely közül lehet választani munkahelyet.

Elvárások:
- középfokú angol nyelvtudás
- középfokú végzettség
- 18-34 év közötti életkor
- 157-190 cm közötti testmagasság
- úszástudás

Amit partnerünk kínál
- kb. 1100-1200 EUR nettó havi kereset 1év után bérnövekedés
- hosszútávú karrierlehetőség
- 3 éves munkaszerződés de lehet rövidebb távra is tervezni.
- munkavégzés egy pörgős, nemzetközi környezetben
- 6 hetes szakmai tréning Frankfurtban
- belépőknek különböző anyagi juttatások
- a szálláskeresésben a cég segítséget nyújt


Két fordulós válogató van: elsőként az Euwork irodájába kell eljönni egy személyes interjúra és úgy lehet részt venni a második fordulón, melyet közvetlenül a munkáltató tart. A jelentkezők a sikeres interjút követően egy 6 hetes, önköltséges elméleti és gyakorlati tanfolyamon vesznek részt, melyet a munkáltató szervez.
A munka elnyeréséhez semmiféle korábbi tapasztalat vagy végzettség nem szükséges.Számos nyugat- és dél-európai, vagy akár budapesti telephely közül lehet választani munkahelyet!

Ha nyitott vagy, barátságos és szívesen dolgozol emberekkel, valamint bírod a munkát és fizikailag fitt vagy, jelentkezz a csapatba!


További információk légiutaskísérő munkalehetőségünkkel kapcsolatosanJelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csaíikszereda: 0040 266 312111


Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább KÖZÉPFOKÚ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco