Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 02:57 London: 01:57
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
 
LONDONI MUNKÁINK

 

Szállás munkával

Londoni magyar partnerünk szállást és munkát is tud biztosíani, ha beszélsz angolul legalább alapfokon. A biztos, jól megközelíthető szálláson kívül a londoni irodában több éve ott élő magyarok segítenek neked a hivatalos ügyek intézésében, tájékozódásban és az első lépések megtételében. Ezen felül állás-interjút szerveznek neked, ahol eldől, pontosan milyen munkakörben és melyik szállodában fogsz dolgozni.

Feltétel:
Életkor: 18-45 év. Alapszintű angol nyelvtudás elengedhetetlenül szükséges, lévén a munkaadó cégek, leendő kollégák csak ezen a nyelven tudnak kommunikálni. Ezen kívül csak két kézre, két lábra, némi kitartásra és szorgalomra lesz szükséged.

Ha nem vagy túl válogatós az első londoni munkád tekintetében és megfelelsz a fenti feltételnek, akkor garantáltan lesz állásod. Leggyakoribb lehetőségek vendéglátós pozíciók és szállodai munkák: felszolgálás, reggeliztetés, bárpultozás, konyhai kisegítés, takarítás
  

Ezen állások mindegyike jó lehetőség arra, hogy nem folyékony nyelvtudás és kíváló referenciák  nélkül is megvessük a lábunkat Londonban, gyakoroljuk a nyelvet és megszerezzük a további álláskereséshez feltétlenül szükséges papírokat, helyismeretet, egzisztenciát.

Londoni partnercégünk segítséget nyújt a felmerülő hivatalos papírok intézésében, szálláshelyet intéz ügyfelei részére, valamint hasznos információkkal látja el az Angliába érkezőket. Partnerünknek a szállásdíjat kell kifizetni, plusz szolgáltatásai (pl. reptéri transzfert, alapcsomag: ágynemű, sim kártya, térkép) opcionálisak.

Az órabér a legtöbb állásnál bruttó 6,19 GBP/óra.
A szállás heti kb. 80 GBP kétágyas szobákban, kb fél órára a munkahelytől
Indulótőke: minimum 250 000 forint szükséges, Ez magában foglalja a kinnti szolgáltatások díját, az utazást, a kauciót, a bérleti díjat, a bérletet, és a szükséges zsebpénzt is az első fizetésig.

További részletek a munkával kapcsolatosan

Jelentkezés: hívj minket a 1-203-5833-as telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között. Vagy adatbázisunkban egy angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével
regisztrálhatsz.

Partiszerviz

Ha mindenképpen a vendéglátóipar területén szeretnél elhelyezkedni és rendelkezel egy alapfokú angol nyelvtudással, akkor egy másik londoni partnerünkön keresztül van lehetőség konkrétan segédfelszolgálói pozícióra jelentkezni. A sikeres második körös interjút követően már utazhatsz is, és különböző rendezvényeken, hotelekben dolgozhatsz segédpincérként. Az részletes állásleírás megtekintéséhez kattints ide, valamint itt regisztrálhatsz. 

Házigondozás London közelében

Amennyiben nem preferálod a nagyvárosi életet, de London közelében szeretnél élni, akkor neked ajánljuk a brit főváros közvetlen közelében, Surrey megyében lévő autós házigondozói munkát. Surrey megye kisvárosaiban lakó kliensekhez a partnercég által biztosított Smart gépkocsikkal történik az utazás, ahol a kliensek napi életviteléhez szükséges egyszerűbb feladatokban kell segítséget nyújtani (pl. fürdetésben, öltöztetésben segédkezés, bevásárlás, főzés, mosás beindítása, ). Feltételek: B kategóriás jogosítvány, társalgási szintű angol nyelvtuás, 18-55 éves életkor. Részletek itt, a regisztrációhoz pedig kattints ide.   

Londoni munkáink esetében is a még Magyarországon tartózkodó jelentkezőknek tudunk segíteni, mivel a brit fővárosban nincsen kirendeltségünk, ahol a személyes állásinterjúztatás megoldható lenne.Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco