Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 12:16 London: 11:16
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Orvos - Németország
ID: 178 - Orvos - Németország - 2013-01-01
Munkaadó:Euwork
Munkaadó e-mail címe:zsofia@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra
Elvárt végzettség:Egyetemi diploma
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Tárgyalási (C1)
Munkavégzés helye:Németország - Düren
Fizetés:3500 Euro
Bevezető:
Németországba, Köln-környéki alapítványi klinikalánchoz keresünk mind frissen végzett orvosokat, mind szakorvosokat (a leginkább keresett területek: sebészet, belgyógyászat, neurológia, ortopédia, aneszteziológia, radiológia, nőgyógyászat, pszichiátria stb.).

Az elhelyezésnek mindössze 2 hónap az átfutási ideje, minimálisak az induló költségek és segítséget kap a hivatalos ügyek intézésében (munkavállalási engedély, az orvosi végzettség elismertetése)!


További információk:
Megbízónk profilja: Magánkórházlánc Köln-környéki városokban.
Munkavégzés helye: Németország, Düren, Schleiden, Prüm, Linnich, Jülich.

Elvárások:

- egyetemen szerzett orvosi diploma
- erős KÖZÉPFOKÚ NÉMET nyelvtudás
- nyitottság külföldi munkára
- önálló munkavégzés


Amit mi kínálunk:

- kimagasló kereseti lehetőség: szakorvosok részére 6000 euró/hó kezdő fizetés;
szakvizsgával nem rendelkező orvosok részére 3500 euró/hó kezdő fizetés
- segítség a hivatalos dokumentumok beszerzésében
- hosszútávú karrierlehetőség
- ha Németországban, az említetteken kívül más településeken vagy más szakterületen szeretne elhelyezkedni orvosként, akkor abban is segítséget tudunk nyújtani
- cégünk átvállalja az orvosi diploma elismertetésének költségét!

Német nyelvű önéletrajzát a zsofia@euwork.hu email címre várjuk.


További információk németországi orvos munkalehetőségünkkel kapcsolatosanKérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik KÖZÉPFOKÚ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco