Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 11:43 London: 10:43
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Házigondozás Németországban
ID: 187 - Házigondozás Németországban - 2013-01-01
Munkaadó:Euwork
Munkaadó e-mail címe:zsofia@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro/idosgondozas.html
Kategória:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra
Elvárt végzettség:Szakközép-iskola
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Németország - Stuttgart környéke
Fizetés:1000 Euro
Bevezető:
Németországba keresünk bentlakásos idősgondozói munkára kizárólag HÖLGYEKET. Szakmai végzettség előny, de nem feltétel, amennyiben van hasonló területen szerzett tapasztalata.

Ez egy teljes munkaidős állás, de abban az esetben, ha nem szeretne hosszú ideig távol lenni otthonától, lehetőség van helyettes gondozóként is állást vállalni. Valamint néhány család kifejezett kérésére lehetőségünk van férfiak elhelyezésére is.

További információk:
Cégünk olyan hölgyek jelentkezését várja, akik megbízható munkájukkal biztosítani tudják a segítségre szoruló idősek szakszerű ápolását, gondozását.

Elvárások
- bármilyen egészségügyi végzettség, bizonyítvány, oklevél, vagy idősgondozói tapasztalat
- erős (aktív) társalgási szintű német nyelvtudás
- nyitottság külföldi munkára
- önálló munkavégzés
- max. 58-éves életkor

Feladatok
- segítségnyújtás a mindennapi teendőkben
- ápolási feladatok teljes körű ellátása
- állandó felügyelet ellátása
- otthoni segítségnyújtás

A klienst minden esetben a saját otthonában ápolják, ahol gondozók saját szobával, lakrésszel rendelkeznek. A szállásért és ellátásért természetesen nem kell fizetniük, így akár a fizetésüket teljes egészében félretehetik, amely körülbelül nettó 1000euro/hó. (A kliens állapotától függő)
A munka megkezdéséhez szinte semmi indulótőke nem szükséges, hiszen szállás, étkezéstérítés nélkül biztosított.

Egészségügyi munkára jelentkezőknek lehetőségük van NÉMET nyelvtanulásra: 1, 5 óra 1300 Forint (A1-es szintről B1-es társalgási szintre).


További információk a németországi házigondozó munkalehetőségünkkel kapcsolatosan


Jelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével


Egészségügyi munkára jelentkezőknek lehetőségük van NÉMET nyelvtanulásra: 1, 5 óra 1300 Forint (A1-es szintről B1-es társalgási szintre).Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csíszereda: 0040 266 312111


Kérjük, hogy hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken pedig 8 és 15 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább TÁRSALGÁSI SZINTŰ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco