Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 20:02 London: 19:02
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Vidámparki munkák Angliában
ID: 211 - Vidámparki munkák Angliában - 2013-01-08
Munkaadó:Euwork Kft.
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - Skegness
Fizetés:1180 Euro
Bevezető:
2013 tavaszától a minehead-i és bognor regis-i szórakoztató központ gyakornoki programjának keretében újra várják a magyar munkavállalókat, rövid és hosszú távra egyaránt!
Kiváló lehetőség azoknak, akik nem csak pénzt keresni és nyelvet gyakorolni, de egy kicsit élni, szórakozni is szeretnének Angliában!További információk:
Soknemzetiségű személyzet dolgozik a parkban, de jó eséllyel már az első héten egy gulyáslevest főző magyar csapatban találod magad a létesítmény egyik udvarán! Az egész évben nyitva levő tengerparti "vidámparkban" éttermek, szállás- és sport, wellness létesítmények találhatók.


Az alábbi munkakörökben lehet elhelyezkedni:

• büfés munkák
• takarító a szállásrészlegen
• konyhai dolgozó

Amit kínálunk
• fiatalos, lendületes munkakörnyezet a tengerparton
• szállás konyhával,fürdőszobával felszerelt apartmanokban rezsivel együtt 35 GBP/hét/fő (kaució nincs) áron
• jelentős (150-200 000 Ft) havi megspórolható jövedelem
• angol tanulás anyanyelvi környezetben
• munkaidőn kívül a központ létesítményeinek kedvezményes/ingyenes használata.

A cég három szórakoztató parkjában jelenleg is több száz elégedett ügyfelünk dolgozik! Jelentkezőink fele már egy ismerőse ajánlására érkezik. Interjú a munkaadóval várhatóan márciusban. KIUTAZÁS és munkakezdés várhatóan a második körös interjút követő EGY-KÉT HÉTEN BELÜL!

Elvárások a pályázótól
Ez egy különleges lehetőség, mivel a magabiztos, TÁRSALGÁSI SZINTŰ ANGOL nyelvtudáson kívül csak némi vendéglátásbeli tapasztalatra vagy képzettségre van szükség. Remek lehetőség a szórakozással egybekötött pénzkeresésre!
Olyan 18-35 év közötti jelentkezőket várunk - elsősorban hölgyeket - akik a sikeres interjút követően már tavasszal tudják vállalni a kiutazást.


További információk vidámparki alkalmazott munkalehetőségünkkel kapcsolatosanJelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével vagy elküldésével a timea@euwork.ro-ra

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csíkszereda: 0040 266 312111JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco