Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 13:33 London: 12:33
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Partiszerviz - London
ID: 215 - Partiszerviz - London - 2013-01-01
Munkaadó:Euwork Kft.
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro/london.html
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Szakközép-iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - London
Fizetés:1150 Euro
Bevezető:
Akinek nincs jó szakmája vagy jó nyelvtudása, azt is el tudjuk helyezni Londonban vendéglátóiparban, mint segédpincér, különbözõ Rendezvényekre (Partiszervíz) és 4-5 csillagos hotelekbe.További információk:
Akinek nincs jó szakmája vagy jó nyelvtudása, azt is el tudjuk helyezni Londonban vendéglátóiparban, mint segédpincér, különbözõ Rendezvényekre (Partiszervíz) és 4-5 csillagos hotelekbe. Takarítónõket, konyhai munkásokat is keresünk ugyanide. A helyszínen magyar nyelvû segítséget kapsz minden intéznivaló tekintetében! Ennek ellenére legalább egy ALAPFOKÚ ANGOLTUDÁS itt is ELVÁRÁS!

Az állások elnyeréséhez alapfokú angoltudás szükséges.

Fizetés: 6.19 GBP /óra. (18-20 év között: 4.98 GBP/óra)

Mivel London drága város, összesen min. 200.000 Ft indulótõkével kell rendelkeznünk (repülés, munkába járás, szállás, kaució, stb.)

Londoni partnercégünk a munkakezdés,és elszállásolás teljes lebonyolítását vállalja, és minden egyéb ügy intézésében -pl nyelviskola- is számíthatunk rájuk. Mindezt természetesen magyarul.

Ez az állás kiváló lehetõség arra, hogy kevés angoltudással is megvesd a lábadat Angliában, gyakorold a nyelvet és megszerezd a további álláskereséshez feltétlenül szükséges papírokat, helyismeretet, egzisztenciát.


További információk partiszerviz munkalehetőségünkkel kapcsolatosanJelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csíszereda: 0040 266 312111


Kérjük, hogy hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken pedig 8 és 15 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább ALAPFOKÚ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco