Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 14:12 London: 13:12
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Nővér, ápoló Ausztriában
ID: 224 - Nővér, ápoló Ausztriában - 2011-04-01
Munkaadó:Euwork Kft.
Munkaadó e-mail címe:center@euwork.hu
Munkaadó telefonszáma:0612035833
Munkaadó weboldala:www.
Kategória:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra
Munkatapasztalat:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra - Ápoló - 0 év
Elvárt végzettség:Szakközép-iskola
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Ausztria - Ausztriában bárhol
Bevezető:
Osztrák partnerünk társalgási szintű német nyelvtudással rendelkező, szakképzett nővéreket és ápolókat keres rehabilitációs központba, idősek otthonába és klinikára is, Ausztria egész területére, főleg Salzburg, Graz és Steuermarkt környékére.
További információk:
Munkába állás akár azonnal!

Munkaszerződés időtartama: minimum 1 év. Heti 40 órás munkahét. Évi 5 hét fizetett szabadság.

Fizetés: havi 1800 euró nettó + a munkaadó által ingyenesen biztosított szállás. 1 év alatt több, mint 25.000 eurós nettó keresetre számíthatunk (túlórákat nem számítva), ebből átszámítva több, mint 6 millió forintot félre lehet rakni!

Elvárások a jelentkezővel szemben:
- TÁRSALGÁSI SZINTŰ NÉMET nyelvtudás
- releváns egészségügyi végzettség
- tapasztalat nem feltétel, frissen végzett nővéreket és ápolókat is felvesznek!
- munkába álláshoz szükséges indulótőke megléte (kiutazás költsége + az első fizetésig, az első hónapban felmerülő költségek fedezésére 200 euró készpénz)

Jelentkezés: az adatbázisunkban való regisztrációval lehetséges

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco