Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 19:40 London: 18:40
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Londoni szállás munkalehetőséggel
ID: 287 - Londoni szállás munkalehetőséggel - 2013-01-15
Munkaadó:Euwork Romania
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Szakmunkásképző
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - London
Fizetés:1175 Euro
Bevezető:
Londoni partnerünk szállásai főként London északi, és nyugati részén, a 2-3 zónákban helyezkednek el. Itt tudjuk biztosítani a lakhatást egy- , vagy kétágyas szobákban. Minden szállás kulturált és tiszta, de nem szabad luxuskörülményekre számítani, egyszerűek, és lakhatóak és teljesen felszereltek, egyedül ágynemű nincs higiéniai okokból.

Aki a szálláson kívül a munkakeresésben is segítséget igényel, partnerünk ebben is tudja támogatni. A munkalehetőségek elsősorban a vendéglátás területén aktuálisak, de a kereskedelem különböző területein is vannak elérhető állások.
További információk:
A szállást londoni partnerünk biztosítja, ára heti kb 70 GBP/fő 2 ágyas, heti kb 90 GBP/fő egy ágyas szoba esetén. Három hónapra kell szerződést kötni és egy hónapnak megfelelő bérleti díjat kell kifizetni kiérkezéskor (2 hét bérleti díj + 2 hét kaució). A szállások teljesen felszereltek van hűtő, tűzhely, micro, kávéfőző, pirítósütő, mosógép, porszívó, poharak, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden ami a mindennapi élethez szükséges.

ÁLLÁS
Londonban élő munkatársaink naprakész munkavállalási információkkal rendelkeznek, ezen kívül számos külföldi állampolgárokat foglalkoztató magán munka erőközvetítővel vannak kapcsolatban, így konkrét állás interjúkat tudnak megszervezni.

Leggyakoribb munkák: takarítás, mosogatás, szobalány, felszolgálás.
Leginkább a nyelvtudástól és a fellépéstől függ, ki milyen állást kap.
Kezdő fizetés mindenhol: 21 éves kortól 6,19 GBP/óra.
Várható munkaidő: 40-60 óra/hét
Hölgyeket esetenként 45 éves kor fölött is el tudunk helyezni szobalányként.

További szolgáltatás: állandó, magyar nyelvű támogatás, segítség minden hivatalos ügy intézésében. Igény esetén reptéri transzfer.


Kezdőtőke: Mivel London drága város, összesen min. 200.000 Ft indulótőkével javasolt rendelkeznie (repülés, munkába járás, szállás, kaució, stb.)
Az Euwork szolgáltatása ingyenes.

Kiváló lehetőség azoknak, akiknek már van munkája, vagy nyelvtanulás céljából mennének ki, és elérhető áron szeretnének szállást, és azoknak akik kevesebb (az alapfok itt is minimum elvárás) angoltudással rendelkeznek, hogy megvethessék a lábukat Angliában, gyakorolják a nyelvet és megszerezzék a további álláskereséshez feltétlenül szükséges papírokat, helyismeretet, egzisztenciát.


További információk londoni munkalehetőségünkkel kapcsolatosanJelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csíkszereda: 0040 266 312111

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább ALAPFOKÚ nyelvtudással rendelkeznek. Már Angliában tartózkodó érdeklődők jelentkezését is szívesen látjuk.
Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco