Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 12:02 London: 11:02
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Gyorséttermi manager
ID: 315 - Gyorséttermi manager - 2013-06-11
Munkaadó:Burger King
Munkaadó e-mail címe:zofia@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Érettségi
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Középfok (B2)
Munkavégzés helye:Németország - egész Németország területe
Fizetés:1500 Euro
Bevezető:
Németországba, Burger King éttermekbe keresünk németül legalább magabiztos közép szinten beszélő jelentkezőket, akik hosszú távon el tudják képzelni a karrierjüket a Burger King-nél.
További információk:
Most ehetőség van arra, hogy németországi Burger King éttermekbe managerként helyezkedjen el. Éppen ezért nagyon fontos, hogy legalább magabiztos közép szintű (B2) német nyelvtudásra van szükség, valamint nagy előnynek számít, ha már valamilyen gyorséttermi tapasztalattal rendelkezik.
Már a munkába állás kezdetekor elkezdődik a manager tréning.

Szállás: Térítés ellenében biztosított. A hivatalos engedélyeket és a szállást is német partnerünk intézi.
A szállás 216 euró / hó ellenében biztosított (ez az összeg tartalmazza a rezsi költséget is).

Fizetés: bruttó 9-10 Euro/óra

Elvárások a jelentkezővel szemben:
- KÖZÉP SZINTŰ NÉMET nyelvtudás
- életkor: 18-40 év
- fiúk és lányok is jelentkezhetnek
- előny, ha van korábbi gyorséttermi tapasztalat

Jelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével vagy elküldésével a kinga@euwork.hu-ra

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Szombathely: 06 20 539 3606
Csíszereda: 0040 266 312111


Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább KÖZÉP SZINTŰ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco