Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 10:58 London: 09:58
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Varrónő Angliában
ID: 331 - Varrónő Angliában - 2013-10-08
Munkaadó:Euwork Kft
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Bőr-, textil- és ruhaipar
Munkatapasztalat:Bőr-, textil- és ruhaipar - Szabó, varrónő - 1 év
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Minimális (A1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - Birmingham
Fizetés:300000 Ft
Bevezető:
Angliai partnerünk keres tapasztalt varrónőket hosszú távra Birminghambe azonnali kezdéssel. Kedvező feltételek mellett alap (A1) nyelvtudással rendelkező, kabátok készítésében jártas munkaerő jelentkezését várjuk. Fizetés: 6,19£/óra. Túlórára van lehetőség.
További információk:
Varrónők figyelem!
Angliai partnerünk keres tapasztalt varrónőket hosszú távra Birminghambe azonnali kezdéssel. Kedvező feltételek mellett alap (A1) nyelvtudással rendelkező, kabátok készítésében jártas munkaerő jelentkezését várjuk. Túlórára van lehetőség. Olyan HÖLGYEKNEK ajánlom ezt a munkát, akik szeretnek ruhát készíteni, jó esztétikai érzékkel rendelkeznek és nem jelent problémát számukra, hogy napi 8 órán keresztül varrógéppel dolgoznak.


Fizetés: 6,19 GBP/óra (nettó 850-900 GBP/hó)

Elvárások:
Legalább egy év szakmában szerzett tapasztalat szükséges, szakképesítés nem feltétel. Mivel elsősorban kabátok készítésére keresünk munkaerőt, további feltétel a jártasság síkágyas gép használatában, valamint az overlock program ismerete (hamis lockolás).

Szállás: heti 50-75 GBP között 4 fős apartmanokban

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az alábbi címen lehet:
timea@euwork.ro

További információ emailben, vagy az alábbi telefonszámon:
0040 266 312111

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco