Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 11:41 London: 10:41
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Bőrfeldolgzó technikus
ID: 333 - Bőrfeldolgzó technikus - 2013-08-23
Munkaadó:Euwork Kft
Munkaadó e-mail címe:office@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Bőr-, textil- és ruhaipar
Munkatapasztalat:Bőr-, textil- és ruhaipar - Szabász - 3 év
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Minimális (A1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia -
Bevezető:
Angol partnerünk munkájára igényes, tapasztalt, alapszintű angol nyelvtudással rendelkező bőrfeldolgozó technikusokat keres hosszú távra Martock somerset városába. A fizetés 7,50-8,00 GBP/óra között mozog. Szakképzettség előny, de nem feltétel.
További információk:
Angol partnerünk munkájára igényes, tapasztalt bőrfeldolgozó technikusokat keres hosszú távra Martock somerset városába. A fizetés 7,50-8,00 GBP/óra között mozog. Szakképzettség előny, de nem feltétel a pozíció betöltéséhez. A munkaidő 8 órás, heti 40 órában foglalkoztatják a munkavállalókat. Túlórára van lehetőség. A szállást a munkaadó díj ellenében biztosítja (50-70 GBP/hét).

Elvárások:
- Minimális szintű angol nyelvtudás (A1)
- legalább 3 év szakmában szerzett tapasztalat
- hosszú távra kell vállalni

Szállás: heti 50-70 GBP közötti díj ellenében a munkáltató biztosítja

Jelentkezni az alábbi e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal lehet:
office@euwork.ro
További információ honlapunkon: www.euwork.hu, vagy telefonon: 0040 266 312111JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco