Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 10:56 London: 09:56
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Bútorasztalos
ID: 334 - Bútorasztalos - 2013-08-23
Munkaadó:Euwork Kft
Munkaadó e-mail címe:csaba@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:026631211
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Gyártás - Termelés
Munkatapasztalat:Fafeldolgozó ipar - Bútorasztalos - 2 év
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Minimális (A1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia -
Bevezető:
Angol partnerünk munkájára igényes, kanapé készítésben jártas, alapszintű angol nyelvtudással rendelkező bútorasztalosokat keres hosszú távra West Yorkshire városába. Fizetés: 9 GBP/óra már a munkába állástól számítva.
További információk:
Angol partnerünk munkájára igényes, kanapé készítésben jártas, alapszintű angol nyelvtudással rendelkező bútorasztalosokat keres hosszú távra West Yorkshire városába. Szakképzettség előny, de nem feltétel a pozíció betöltéséhez. A fizetés 9.00 GBP/óra. A munkaidő heti 37.5. Túlórára lehetséges. A szállást a munkaadó díj ellenében biztosítja (60-80 GBP/hét).

Elvárások:
- Minimális szintű angol nyelvtudás (A1)
- legalább 2 év szakmában szerzett tapasztalat
- kanapé készítésének egész folyamatát ismerő, abban jártas jelentkező

Jelentkezni az alábbi e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal lehet:
csaba@euwork.ro

További információ honlapunkon: www.euwork.ro, vagy telefonon: 0266312111JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco