Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 19:22 London: 18:22
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Projekt Menedzser
ID: 346 - Projekt Menedzser - 2013-10-16
Munkaadó:Euwork
Munkaadó e-mail címe:office@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Építőipar, ingatlan
Elvárt végzettség:Egyetemi diploma
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Hollandia -
Bevezető:
Projekt menedzser

Holland partnercégünknek keresünk angol nyelven folyékonyan beszélő projekt menedzsereket. A munkavégzés helye Hollandia északi része.
További információk:
Holland partnercégünknek keresünk angol nyelven folyékonyan beszélő projekt menedzsereket.

Feladatok:

A projektvezető felelős az ügyfeleket érintő projektek meghatározott időre és behatárolt költségvetési keretek közt történő tervezéséért, végrehajtásáért és véglegesítéséért.

- Határidők, technikai követelmények, mennyiségi és költségvetési keretek felügyelete
- A projektcélok eléréséhez szükséges erőforrásigények becslése és felmérése
- Feladatok és felelősségek delegálása
- A projekt során fellépő kereskedelmi, technikai és mennyiségi kérdések kezelése
- A projektet érintő változások proaktív menedzselése, a potenciális kockázatok felismerése, készenléti tervek kidolgozása
- Belső és külső projektmegbeszéléseken való részvétel
- A megrendelővel való kapcsolattartás
- A projekt folyamatának jelentése a felső vezetés és a megrendelő felé

Elvárások:

- Ma, Msc mérnöki diploma
- Folyékony angol nyelvtudás
- Forgó-gépalkatrészek és/vagy villamos-energia területén szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel
- min. 3-5 év tapasztalat projektmenedzseri munkakörben. Pályakezdők jelentkezését az egyéb elvárásoknak való megfelelés esetén szintén várjuk.

Ez egy teljes munkaidős állás, Hollandia északi részén. A leendő munkatársak különböző nemzetiségűek, ezért nagyon fontos, hogy a jelentkező folyékonyan tudjon angolul kommunikálni. A munka remek karrierlehetőségeket nyújt, versenyképes fizetéssel és juttatásokkal. Olyan jelentkezők önéletrajzát várjuk a munkára, akik hosszú távon tervezik a külföldön tartózkodást.
Amennyiben úgy érzi, megfelel a feltételeknek, kérem, küldje el részletes szakmai, angol nyelvű önéletrajzát a office@euwork.ro –ra.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco