Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 20:01 London: 19:01
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Raktári munka Németországban
ID: 374 - Raktári munka Németországban - 2014-10-01
Munkaadó:euwork romáia
Munkaadó e-mail címe:zsofia@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Szállítmányozás, logisztika
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Alapfok (A2)
Munkavégzés helye:Németország -
Bevezető:
Európa egyik vezető csomagszállítmányozási szolgáltatójához keresünk raktári kisegítő pozícióba azonnali kezdéssel hosszú távú munkavégzésre jelentkezőket!
A munkavégzés helye Neu-Ulm (dél-német terület, Baden-Württemberg tartomány), és minden jelentkezőt ugyanabban a raktárban fognak alkalmazni!


További információk:
További információk:
Európa egyik vezető csomagszállítmányozási szolgáltatójához keresünk raktári kisegítő pozícióba azonnali kezdéssel hosszú távú munkavégzésre jelentkezőket.

A munkavégzés helye Neu-Ulm (dél-német terület, Baden-Württemberg tartomány), és minden jelentkezőt ugyanabban a raktárban fognak alkalmazni. A munkavállaló német munkaszerződést kap, így a munkavállalás német bejelentéssel történik.
Bejelentéssel kapcsolatos tennivalókat a partnercégünk végzi közösen a munkavállalóval.

A jelentkezéshez releváns tapasztalat nem szükséges, de mivel fizikai munkáról van szó, ezért fontos a fizikai erőnlét, terhelhetőség. Továbbá szükség van alapfokú német nyelvtudásra is.

Feladat:

Csomagküldő szolgálat révén feladat a csomagok cím alapján történő szortírozása, és előkészítése kiszállításra. A csomagok súlya maximum 40 kg-ig terjedhet, leginkább 5-15 kg közötti csomagsúllyal kell számolni.


Fizetés:

- minimum bruttó 8,5 euró/óra (152 óra/hónap esetén kb. br. 1.300 euró/hó kereshető meg
amely kb. nettó 1000 euró/hó)
- utalás: a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig a munkavállaló által megadott számlaszámra


Munkaidő/túlóra:

- a heti munkaóra átlagosan 35 és 40 óra között van (napi 7-8 óra)
- szerződés szerint 152 óra /hónap az alap óraszám, e felett pedig túlórára van lehetőség
- a túlórát vagy kifizetik, vagy pedig összegyűjthető és kivehető szabadságként
- a munka nappali és éjszakai váltott műszakban történik


Szállás:

A szállást a munkáltató térítés ellenében biztosítja a munkavállalók számára, amely a munkavégzés helyéhez van közel, így az akár gyalog vagy kerékpárral is megközelíthető, továbbá a cég is biztosít kisbuszt a munkába járáshoz. Tehát tömegközlekedésre külön nem kell költeni, ill. autóra sincs szükség. Kétágyas szobákban történik az elhelyezés. A szállásdíjat a munkáltató utólag vonja le a fizetésből, amely havi 200 euró.

Indulótőke:

- a munka megkezdéséhez elegendő egy minimális indulótőke, amely a kiutazást, étkezést fedezi az első fizetésig, hiszen a szállásra sem kell előre fizetni, valamint a munkába járás is megoldott


Jelentkezési feltételek:

- fizikai erőnlét, terhelhetőség
- alapfokú német nyelvtudás
- releváns tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel


Jelentkezés:

A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével VAGY elküldésével a zsofia@euwork.ro címre!


Irodáink

Budapest: 06-1-203-5833
Miskolc: 06-30-607-1650
Szeged: 06-30-903-6359
Csíkszereda: +40-266-312-111
Szerb mobilszám: +381-60-0670251


Kérjük, hogy hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra és pénteken 8 és 15 óra között telefonáljanak aCsíkszeredai telefonszámon..

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco