Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 02:46 London: 01:46
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Ruharaktár Anglia
ID: 383 - Ruharaktár Anglia - 2016-10-13
Munkaadó:EuworkRománia
Munkaadó e-mail címe:office@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Gyártás - Termelés
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Minimális (A1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - Burnley
Bevezető:
Angliai ruharaktárba keresünk munkaerőt.
A ruharaktár egyben terjeszti is a termékeit egész Egyesült Királyság szerte. A sikeres és ügyes dolgozók előléphetnek. A raktárban folyik a munka, rendelés felvétel, csomagolás, és minden ilyesmi munka a raktár területén.
További információk:
Munka leírása

1. Feladat részletek
A hely ruharaktár és egyben terjeszti is a termékeit az egész Egyesült Királyság szerte. A sikeres és ügyes dolgozók előléphetnek. A raktárban folyik a munka, rendelés felvétel, csomagolás, és minden ilyesmi munka a raktár területén.
2. Munka
A cég alkalmaz rugalmas teljes és részmunkaidős személyeket.
3. Fizetés
Nappali váltás reggel 6-tol este 6 – ig 7,2 font/óra
Éjszakai váltás: este 6-tol reggel 6-ig 7,72 font/óra
26 hét után: Nappali váltás 7,72 font/óra
Éjszakai váltás 8,49 font/óra
A váltás 3 személyenként történik folyamatosan. ( 3 ki, 3be)
Fizetés minden pénteken a bankkártyára. Csekkes fizetés is megoldható.
Csak a ledolgozott munkáért kapsz fizetést.
Célkitűzések a különböző munkakörökben amit el kell érni minden váltásban:
1. Csomagolás:
- kicsomagolás 60 db/óra
- becsomagolás 115 db/óra
2. Újracsomagolás:
- 40 db/óra
3. Visszaküldött áru:
- 80 db/óra

4. Elrakás:
- 30 doboz/óra
5. leltár:
- 50 hely vagy 1000 db/óra
6. Feldolgozás:
- minőség ellenőrzése 25 db/óra
- címkézés 120 db/óra
- Vállfázás 90 db/óra
- feldolgozás 60 db/óra
4. Munkaidő:
folyamatos munka megy 24 órában a hét minden napján, a jól dolgozó kollégák napi 12 órás váltásokban dolgoznak. Reggel 6 tól este 6- ig és este 6-tól reggel 6-ig. Mindenki meg lesz kérdezve, hogy inkább melyik váltásban szeretne dolgozni. Minden 12 órás váltásban van 70 perc szünet. Ebből 10 perc fizetve van, 60 perc nincs fizetve, tehát egy váltásban 11 óra lesz kifizetve.
5. Rugalmassági követelmények:
A munka mennyiségétől függően lehetőség lesz túlórákra is, változik, megrendelésektől függően.
6. Szabadság:
A szabadság 28 nap egy évben. Ezt a karácsonyi időszakban lehet inkább kivenni. A szabadságolási év április 1-el kezdődik, következő év március 31-el bezárólag. A szabadság kivevésének a következő módja van:
1. ha csak 1 szabadnap kell, minimum azelőtt egy héttel kell szólni
2. Ha több nap szabadság kell, azt minimum 2 héttel azelőtt jelezni kell.
3. A szabadság kivevésével kapcsolatban először a TRS koordinátorral kell beszélni, és megadni neki a pontos dátumokat.
4. A koordinátor utána megmondja, hogy kiveheted akkor a szabadságot vagy nem.
A szabadság nem átvihető a következő évre, ki kell venni mindig minden évben.
7. Egyenruha és felszerelés:
Kap mindenki ingyenesen egyenruhát és cipőt a bemutató tréning alkalmával. Még úadnak 2 pólót, 2 nadrágot és egy hosszúujjú trikót, amiknek az árát levonják az első 2 heti fizetésből, 15 font értékben. Mindig munkavédelmes cipőt kell hordani. A munkaidő alatt kötelező hordani az egyenruhát, ellenkező esetben felbontják a szerződősét.
8. Betegség miatti hiányzás:
Fontos, hogy mindig tudják, hogy tud dolgozni vagy nem. Ha valami oknál fogva nem tudna bemenni dolgozni, értesítenie kell a 24 órán át működő vészhelyzeti telefonszámon a céget, legkésőbb egy órával azelőtt mielőtt kezdődne a váltása. Ha nem szól, hogy nem tud bemenni dolgozni, a szerződése felbontásával járhat. Ha 4 vagy több napig beteg, a törvény által előírt betegpénzt fogja kapni.
9. Nyugdíjrendszer:
A nyugdíjszabályok megfelelnek a 2008-as nyugdíjtörvény szabályainak. A nyugdíjpénz minden hónapban levonódik a fizetésből.
10. Szerződés lezárása:
Ha fel szeretnéd bontani a munkaszerződésed, azelőtt egy héttel legalább szólni kell, és dolgozni kell még azon a héten. Nem lehet szabadságot venni az utolsó héten. A cég levonhatja az utolsó heti béredből, ha tartozásod van még felé.
11. Betanítás:
Az első nap során bemutatják a munkafolyamatot, és hogy mit hogyan kell csinálni. A biztonsági szabályokat, munkavédelmi szabályokat is elmondják.
12. Biztonság:
Rendszeres ellenőrzések vannak a cégen belül. Ez benn lesz a szerződésben is. Ha jön a biztonsági személyzet bármikor átkutathatják személyesen önt is, vagy az autóját is például. Ha nem engedelmeskedik a személy, a szerződés felbontásába kerülhet.
13. Drog és Alkohol:
Tilos mindennemű alkohol vagy drog fogyasztása a munkahelyen. A munkáltató amennyiben úgy érzi végeztethet tesztet ezek kimutatására.

CV-ket az offide@euwork.ro email címre várjuk.

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco