Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 19:59 London: 18:59
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Tiroli idősgondozás
ID: 386 - Tiroli idősgondozás - 2017-12-07
Munkaadó:EuworkRománia
Munkaadó e-mail címe:office@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro
Kategória:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra
Munkatapasztalat:Egészségügy, gyógyszerészet, szociális szféra - Gondozó, személyi segítő - 0 év
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:német - Szint: Alapfok (A2)
Munkavégzés helye:Ausztria - Tirol
Fizetés:1300 Euro
Bevezető:
Szeretnél pár évet külföldön dolgozni?
Érdekelne az idősgondozás?
Gyere Tirolba dolgozni, ahova legtöbben nyaralni járnak!
• Fizetés havonta MINIMUM 1300-1400 Euro. Német nyelvtudástól illetve az idős ember egészségügyi állapotától függően MAGASABB!
További információk:
• Munkavégzés érvényes munkapapírokkal (itt leszel bejelentve, aminek intézésében természetesen segítségedre leszünk). A ledolgozott idő beleszámít az otthoni nyugdíjba és minden itt befizetett összeget -ausztriai tartózkodás befejeztével- visszaigényelhetsz.
• A gondozónők 3 hetente/havonta váltják egymást. Ez lehetővé teszi saját országon belüli kötelességek elvégzését (családlátogatás, hivatali ügyek intézése) illetve kipihenheted a gondozási feladatok általi fáradságot.
• Szabadidődben csodaszép tájak várnak rád és lehetőséged adódik a német nyelv aktív gyakorlására/elsajátítására.
• Magyar kapcsolattartás illetve lehetőség gyorstalpalóra háztartási ismeretekből.
Idősgondozásról
Cégünk célja idős embereknek egy méltóságos megörededést biztosítani saját otthonukban, megszokott körülményeik közt. Kívánságaik és szokásaik figyelembe vételével szeretnénk nekik tiszteletet és biztonságot nyújtani. Ehhez olyan idősgondozókat keresünk, akik bele tudják magukat képzeli az idős emberek helyzetébe és megértő türelemmel gondoskodnak róluk. Bármilyen kérdésed van,

Jeletnkezz az office@euwork.ro e-mail címen a CV-d elküldésével.


JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco