Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 03:41 London: 02:41
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Szállodai munka az Egyesült Királyságban
ID: 77 - Szállodai munka az Egyesült Királyságban - 2013-02-12
Munkaadó:Euwork
Munkaadó e-mail címe:timea@euwork.ro
Munkaadó telefonszáma:0266312111
Munkaadó weboldala:www.euwork.ro/hotel.html
Kategória:Vendéglátóipar, idegenforgalom
Elvárt végzettség:Általános iskola
Elvárt nyelvtudás:angol - Szint: Társalgási (B1)
Munkavégzés helye:Nagy-Britannia - -
Fizetés:1200 Euro
Bevezető:
Brit partnerünkön keresztül angliai, skóciai és walesi kisvárosban található szállodákba keresünk személyzetet SZAKÁCS, SZÁLLODAI MINDENES, FELSZOLGÁLÓ, BÁROS, KONYHAI ALKALMAZOTT, SZOBALÁNY, TAKARÍTÓ munkakörökbe.További információk:
A hotelek közül több is gyönyörű környezetben lévő luxusszálloda, amely remek tapasztalatot és persze referenciát ad a náluk dolgozóknak.
Az elhelyezés "Work Experience Program" keretein belül történik, ami tulajdonképpen egy fizetett szakmai gyakorlatként fogható fel.
A fizetés21 éves életkor felett bruttó 6,31 GBP/óra (18-20 éves jelentkezőnél 5,03 GBP/óra). Túlórára a legtöbb szállodánál van lehetőség, de sima 40-42 órás munkahéttel is havi 500-600 font (kb. 2000.000 Ft) megtakarítható.

Szállás: rezsivel együtt 15-60 GBP/hét. Az étkezés általában ingyenes.

A work experience programra 18-35 év közötti angolul társalgási szinten beszélő fiatalok jelentkezhetnek.
Párok elhelyezésére is lehetőséget biztosít partnerünk!

Szolgáltatásunk ennél az állásnál nem teljesen díjmentes, brit partnerünk felé programdíjat kell téríteni.


A következő vendéglátós szezon 2013 márciustól indul, akkortól várható ismét nagy létszámú munkaerőfelvétel és gyors elhelyezkedési lehetőség. Január-február folyamán már várjuk az új jelentkezőket.
Aki még idén szeretne kimenni,akkor a gyors ügyintézés érdekében kérjük telefonon egyeztessenek időpontot.


További információk a szállodai munkalehetőségeinkkel kapcsolatosanJelentkezés:
A jobb alsó sarokban található JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével vagy elküldésével a timea@euwork.ro-ra

Irodáink:
Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 20 403 8804
Pécs: 06 20 310 2310
Szeged: 06 20 292 8338
Nagykanizsa: 06 20 539 3606
Csíszereda: 0040 266 312111


Kérjük, hogy hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken pedig 8 és 15 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.
Továbbá kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik legalább TÁRSALGÁSI SZINTŰ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni. Valamint Románia és Bulgária az unióhoz való későbbi csatlakozása miatt a két ország állampolgáraival szemben átmenetileg még fennálló munkaerőpiaci korlátozások megszűnésig nincsen lehetőségünk bolgár és román állampolgárok elhelyezésére ennél a munkánál. Megértésüket köszönjük.

JELENTKEZEM!
Több külföldi munkaKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco