Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 23:29 London: 22:29
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Munkaadóknak
Az EUwork Hungary az EUwork Kft. magyarországi munkaerő közvetítésért felelős részlege. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk Partnereinknek és álláskereső Ügyfeleinknek, ami jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a hirdetési és kiválasztási folyamatot mindkét fél számára. Magyarországon egyedülállóan olyan munkavállalói adatbázissal rendelkezünk, melynek több, mint 27 000 tagja közül sokan már külföldön szereztek munkatapasztalatot és fejlesztették nyelvtudásukat anyanyelvi, multikulturális környezetben.

Portál szolgáltatásunk keretében oldalunkra feltöltheti állás hirdetéseit, sőt, más álláshirdető portálokon is meg tud jelenni az Euwork hatékony és felhasználóbarát kezelői felületén keresztül. Ezáltal költséghatékonyan érhető el olyan lefedettség az internetes álláspiacon, ami eddig többszázezer forintos költséget is jelenthetett a munkaadóknak.

Munkaerő közvetítő és hirdetési szolgáltatásainkon túl lehetősége van arra is, hogy a teljes kiválasztási és továbbképzési folyamat, illetve HR tevékenység egy-egy részfolyamatát bízza professzionális kollégáinkra, és ez által időt és pénzt takarítson meg. Coaching szolgáltatásunk keretében részt veszünk a munkavállalók szakmai és személyes fejlesztésében, továbbképzésében szakosodott partnerek részvételével.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, keressen az elérhetőségeink valamelyikén, hogy egy személyes találkozó keretein belül beszélhessük meg, cégünk hogyan tudna leghatékonyabban segítségükre lenni a megfelelő munkaerő felkutatásában és a HR folyamatok hatékonyabbá tételében.
Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco