Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 00:31 London: 23:31
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Nyelvtanulás

 
Tapasztalatunk szerint anyanyelvi környezetben, munka mellett ugyanúgy szert tehetsz a folyékony nyelvtudásra, jó kiejtésre és a modern szófordulatokra, mintha egy drága londoni nyelviskolába járnál. Ez persze csak akkor igaz, ha van mire építeni!

Ellentétben a közhiedelemmel, minimális nyelvtudással nem lehet Angliában de máshol sem boldogulni. A munkaadók még a legegyszerűbb fizikai munka esetén is csak olyanokat vesznek fel, akikkel képesek mondatokban is kommunikálni. Sajnos nem érdekli őket, ha valaki "gyorsan tanul", vagy egy másik nyelvből perfekt. Nyelvvizsga bizonyítványt szinte sehol sem kérnek.

A saját érdekedben kérünk, hogy nyelvtudás nélkül ne indulj el külföldre!

Viszont, drága kinti nyelviskola helyett, érdemesebb itthon körülnézni. Sajnos a legtöbb hazai nyelviskola nyelvvizsgára készít fel, és nyelvtannal tömi tele fejed, ami hasznos ugyan, de a külföldön való boldoguláshoz nem erre van szükség. Ha bízol bennünk és szeretnéd fejleszteni aktív nyelvtudásod, beszédkészséged, akkor a következő lehetőségeket ajánljuk.


Nyelvtanulás MUNKA GARANCIÁVAL – csíkszeredai irodánkban

Saját szervezésű ANGOL, NÉMET nyelvtanfolyamunkon résztvéve, írásos garanciát vállalunk arra, hogy a tanfolyam végeztével munkához juttatunk külföldön. Ha nem így lenne, a tanfolyam teljes összege visszatérítésre kerül.  Tanáraink már kipróbált, profi oktatók, a képzés kis csoportokban történik, ennek ellenére rendkívül kedvező árakat tudunk nyújtani a tanulni és dolgozni akaróknak:

Létszám: az oktatás 8-10 fős csoportokban történik,
Időbeosztás: 2 honapos tanfolyam, minden hétköznap, 90 perces inezív tanórákban. 
Díjazás:400 RON tanfolyamonként. 

FELTÉTELEK:

·         Alapfokú, alapszintű, vagy már passzívvá vált nyelvtudás. Nyelvtudás nélkül nem tudunk bevonni a programba!
·         Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik a tanfolyam végeztével általunk szeretnének külföldi munkát vállalni.
·         Fizetés kéthetente (előre)

Kérjük, hogy akkor jelentkezz nyelvtanfolyamra, ha alapfokú / passzívvá vált középfokú, felfrissítendő nyelvtudással rendelkezel, és már kiválasztottad, hogy melyik álláslehetőség érdekel.

Jelentkezés csíkszeredai angol és német nyelvtanfolyamokra: timea@euwork.ro ; 04 0266 312 111


KEZDŐ intenzív angol - német nyelvtanfolyam – FIDELITAS Ifjusági Egyesület

Ha Ausztriában, Németországban, vagy Nagy-Britanniában szeretnél munkát vállalni, de még nem beszéled a nyelvet, válaszd a Katedra intenzív angol vagy német felkészítő tanfolyamát az alapoktól. 2 hónap alatt megtanítják Neked azt, ami a legegyszerűbb állások betöltéséhez már elegendő. A tanfolyam 72 órás, kezdő szinttől indulnak.
A tanfolyam anyaga, az oktatás módszere, a súlypontok nem a hosszabb lélegzetű, nyelvvizsgára előkészítő tanfolyamoknál megszokottak, hanem itt a cél szentesíti az eszközt: a hallgatók gyorsan, a legszükségesebb alapokat sajátíthatják el, amelyre a nyelvterületen való tartózkodás alatt könnyen építhető fel a további nyelvismeret. Az így megszerzett alapok elegendőek a beilleszkedéshez, a munka elkezdéséhez külföldön.

Létszám: az oktatás 8-10 fős csoportokban történik,
Időbeosztás: 2 honapos tanfolyam, minden hétköznap, 90 perces inezív tanórákban.
Díjazás:400 RON tanfolyamonként. 

Ha rajtunk keresztül jelentkezel és jársz a tanfolyamra 5% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából!

Jelentkezés csíkszeredai angol és német nyelvtanfolyamokra:
timea@euwork.ro;  04 0266 312111

  Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco