Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 23:38 London: 22:38
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
RAKTÁROSI MUNKÁK - ANGLIA

Folyamatos munka felvétel már egész nyáron!
 
Raktáros
Partnereink egész Anglia területét lefedő, főként logisztika területén működő vállalatok. Raktáros pozícióink már 2 éve folyamatosan működnek és olyan nagy cégek Raktáraiba helyezünk el dolgozókat, mint a Mark and Spencer, Boots, Tesco, Argos, Wincanton, Sainsbury.
Ezek a pozíciók többnyire nem várnak el semmilyen előképzettséget vagy tapasztalatot. Egyedüli, elengedhetetlen feltétel az angol nyelv legalább társalgási szintű ismerete.
Kiváló lehetőség ez azoknak, akik egyedül vagy akár párban szeretnének kimenni és egy angol nagyvárosban élni!


Olyan nagy raktárak, mint a Sainsbury, Currys, Wincanton, Argos, Tesco, Boots elosztó egységeibe keresünk alkalmazottakat raktárosi, fizikai munkára. Tapasztalat, szakma nem szükséges, viszont legalább társalgási szintű angoltudás igen. Férfiakat, nőket, párokat egyaránt el tudunk helyezni.

A 125 éves múltra visszatekintő, ismert ruhaipari nagyvállalat, a Marks & Spencer, valamint a Dorothy Perkins és TKmaxx angliai ruházati raktáraiba keresünk alkalmazottakat raktárosi, könnyű fizikai munkára. Tapasztalat, szakmai tudás nem szükséges, viszont legalább társalgási szintű angoltudás igen. Férfiakat, nőket, párokat egyaránt el tudunk helyezni akár azonnali kezdéssel.


Feladat: különféle termékek pakolása, szortírozása, csomagolása, felcímkézése, szállítmányok összeállítása megrendelés alapján

Elvárások a jelentkezőkkel szemben:

Kor: 18 - 45
Nem: férfiak, nők és párok jelentkezését egyaránt várjuk
Nyelvismeret angol társalgási szint

Fizetés: 6,28 GBP/óra-7.50 GBP/óra (bruttó) (műszakpótléktól és teljesítménytől függően)
Munkaidő: 40 óra/hét, túlórára van lehetőség időszakosan
Szállás: 70 GBP/hét, egy- vagy kétágyas szobákban


Feltételek:
Minimum társalgási szintű nyelvtudás és 280.000 Ft indulótőke megléte (minden indulóköltség, beleértve az
utazás, szállás, zsebpénz, munkaruha, stb. fedezésére)Raktáros

Bővebb információ és jelentkezés elérhető az alábbi linken:

TOVÁBB A KONKRÉT ÁLLÁSAJÁNLATRA

     

Irodánk az alábbi számok valamelyikén elérhető (munkaidőben):
Csíkszereda: 0266 312 111
Nagy Mónika  e-mail: monika@euwork.ro
        Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco