Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 23:42 London: 22:42
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
STEWARDESS munka
 
Stewardesseket (cabin crew) keresünk fapados járatokra Európába a Ryanair légitársasághoz. Ha nyitott vagy, barátságos és szívesen dolgozol emberekkel kapcsolatos munkaterületen, valamint bírod a munkát, és fizikailag fitt vagy, jelentkezz a csapatba!


STEWARDESSElvárások:

18-34 év közötti fiatalokat, esetleg párokat várunk, akik hosszabb távra keresnek külföldi munkát. Tapasztalat nem szükséges, viszont a közép szintű angol tudás feltétel. Párok esetében nem tudjuk garantálni, hogy azonos bázison történjen a munkavégzés. 

A jelentkezőktől elvárjuk, hogy munkájukban kitartóak legyenek, úszni tudjanak, illetve ne legyen probléma a látásukkal (kontaktlencse viselése nem jelent gondot).
A jelentkezők a sikeres interjút követően egy 6 hetes elméleti és gyakorlati tanfolyamon vesznek részt a cég frankfurti kiképző központjában, ahová egész Európából jönnek a leendő légikísérők. A tanfolyam elvégzése után garantált a munka. Ezt követően a Ryanair légitársaság alábbi központjai bármelyikében el tudnak helyezkedni:

STEWARDESS
Brüsszel - Charleroi Liverpool
Cork, Irország London - Luton
Dublin London - Stansted
East Midlands Milánó - Bergamo
Frankfurt - Hahn Pisa
Girona - Barcelona Róma - Ciampino
Glasgow - Prestwick Shannon (Írország)
Alicante (Spanyolország) Stockholm - Skavsta

Ezeken túl még további 12 bázis jöhet szóba, első sorban Olaszországban és Spanyolországban. Fontos, hogy 3 kívánt bázis megjelölésére van mód, viszont ebben az esetben sem biztos, hogy arra a bázisra helyeznek el, amit megjelöltél, mert csak azokra  a bázisokra tudnak elhelyezni, ahol épp van szabad hely.

Költségek:

A tanfolyam díja önköltséges. A teljes összeg 2850 Euro, amelyből a tanfolyam megkezdése előtt 1200 eurot kell kifizetni, a fennmaradó részt pedig a fizetésedből vonják majd. A tanfolyam díja tartalmazza a frankfurti képzés alatt felmerülő szállás és kiutazás költségét is. 

STEWARDESSFizetés:

Adó levonása után nettó 1000-1100 GBP KEZDŐ fizetésre lehet számítani havonta, ha nem Nagy-Britanniába mész, akkor nettó 1200-1300 Euróra. Az első 6 hónap után 1200 EUR bónuszra számíthatsz, valamint egy év után kb 50%-os fizetésemelésre számíthatsz!
Munkaidő:

Váltott műszakban: a délelőtti műszak általában 6:00-tól 16:00 óráig, míg a délutáni 12:00-től 22:00-ig tart, a heti munkaidő kb 40 óra.STEWARDESS


További részletek a munkával kapcsolatosan        Jelentkezés:

        Partnerünk folyamatosan keres stewardesseket, így érdemes minél hamarabb jelentkezni
honlapunkon 

        További információért telefonon is hívhatsz minket az 1-203-5833-as telefonszámon.

        Férfiak és nők jelentkezését egyaránt várjuk.

        Koncz Eszter
 Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco