Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 00:16 London: 23:16
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Tanácsok
 
Jelentkezés, regisztráció:

Egyszerűen keresd meg azt az állást, ami érdekel és aminek a kiírt feltételeinek megfelelsz, és kattints a "Jelentkezem" feliratra, add meg az adataidat és tölts fel egy önéletrajzot.
Ha nem találsz rögtön számodra megfelelő állásajánlatot, akkor is azt javasoljuk, hogy regisztrálj nálunk, lehetőleg angol vagy német nyelvű önéletrajz csatolásával. Lehetnek olyan állásajánlatok, amik nincsenek fenn a honlapon, csak adatbázisunkban. Ezért is fontos, hogy a Te adataid szerepeljenek nálunk. Személyes adataidat minden esetben bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, emailt a regisztrációd miatt csak az Euworktől kaphatsz.
Kérlek fordíts rá gondot, hogy a tapasztalati résznél a leginkább relevánsat válaszd ki a legördülő menüből.

Önéletrajz:

Önéletrajzod legyen jól áttekinthető, aktuális és részletes. Régebben írt önéletrajzodat ellenőrizd, nem történt-e azóta valamilyen változás. Gondoskodj önéletrajzod angolra fordításáról, mert azt szinte mindenhol kérik. Ha komolyan gondolod a külföldi munkavállalást, rögtön angol nyelvű önéletrajzot csatolj regisztrációdhoz. TOVÁBB

Állásinterjú:

Ha állásinterjúra hívunk be, készülj fel arra, hogy szóban ellenőrizzük angol vagy német tudásodat, kérdezünk tanulmányidról és előző munkahelyeidről. Nem ritkán külföldi partnerünk telefonos interjú keretében is megkérdez majd Téged, ebben az esetben természetesen előre szólunk ennek időpontjáról. Amikor eljössz hozzánk, hoznod kell egy angol vagy német nyelvű, fényképes önéletrajzot kinyomtatva. Ha tudsz, hozz referenciákat, lehetőleg ezeket is angol vagy német nyelven.
Ha még a fogadó országban is vár rád egy interjú, jól készülj föl rá. Informálódj interneten a fogadó cég iránt, az adott szakterületen szükséges ismereteket elevenítsd föl, és nézz utána, hogy kell egy ilyen interjún viselkedni. Az EUWORK szívesen felkészít Téged erre is!

Dokumentumok:

Ha külföldre utazol munkát vállalni, győződj meg róla, hogy útleveled és személyi igazolványod is érvényes, mert mindkettő szükséges lehet. Másolat, esetenként hiteles másolat vagy hivatalos fordítás kell minden papírról: diploma, bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, egészségbiztosítás, stb. (Bővebb felvilágosítást is adunk, amikor egy álláslehetőség konkretizálódik.) Néhány kivételtől eltekintve NINCS szükség az Offi által hitelesen lefordított dokumentumokra, csak hivatalos fordításokat kérnek, ami azt jelenti, hogy egy (tetszőleges) fordító iroda kell, hogy lefordítsa dokumentumaidat.

Lehetőleg még itthon köss utasbiztosítást.

Pénz:

Tudnod kell, hogy bár nem kérünk regisztrációs díjat, néhány külföldi partnerünk kérni fog ún. programdíjat, amennyiben gyakornoki munkáról van szó. Ezt csak akkor kell kifizetned, amikor már megkaptad az állást. Ezen kívül számolnod kell az utazási költséggel, az étkezéssel, a közlekedéssel, a hivatalos ügyek intézéséhez szükséges díjakkal, és ha nem a munkaadó biztosít szállást, akkor az első havi lakbérrel, kaucióval is. Ezért rendelkezned kell alaptőkével (100 és 250.000 Ft között) az elinduláshoz, amíg első fizetésedet kézhez kapod. A velünk való találkozón pontosan meg fogjuk mondani, melyik állásnál pontosan mekkora ez a szükséges alaptőke.

Utazás:

Partnereink olyan jelentkezőket várnak, akik legalább 3 hónapot szeretnének kint dolgozni, de sok esetben inkább 6-12 hónapra szerződtetik a munkavállalót. Utazáshoz a fapados légitársaságokat javasoljuk. Ajánlott légitársaságok: - Nagy-Britannia: EasyJet, Wizz Air, Ryan Air - Svédország: Snowflake, Wizz Air, esetleg Volánbusz - Írország: Airlingus, vagy Ryanair. Természetesen mehetsz kocsival is, sőt, sok állásunknál komoly előnyt jelent, ha valaki saját kocsival rendelkezik.
Ha még van kérdésed, írj nekünk:
office@euwork.roKülföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco