Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 23:59 London: 22:59
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
Külföldi munka tapasztalatok, visszajelzések ügyfeleinktől

Ferencz Balázs - Folyami hajós szakács munka

(2013-02-27)


Összességében jó volt az egész,örülök hogy bizalmat szavaztak nekem.Remélem jó lesz a meló,bár az tuti,hogy főleg az eleje elég húzós lesz.

Tovább a teljes üzenetre!

Csige Melinda - Németország ápolónő

(2013-02-26)

Minden a leírtak szerint történt, az apartman kulcs átvételétől a munkaköri leírásig. A hivatalokban készségesek voltak szerencsére, úgyhogy rendben vagyok. Gyönyörű helyen élek és dolgozhatom. Meglepődtem odakint, hiszen én kimondottan idősotthonban dolgoztam eddig, ott pedig egy gyönyörű rehabilitációs klinikán vagyok. Kellemes, pici, nyugodt helyen fekszik az apartmanház, mely tiszta és nett. 
Tovább a teljes üzenetre!

Prijatelj Attila - Mobilszerviz Ashford

(2013-01-28)

Pár mondatban leírnám, hogy miként állunk most. A szabadkai srác nem jött el. A repülönk késett cirka 1 órát:) A vonatot megusztuk 19 fontból:) kb este hétre már szobában voltunk.
Minden problémámtól eltekíntve, bátran ajánlanám, hogy veletek együttműködjön. Otthon is király volt minden és itt a _Janka is szuper.:)

Tovább a teljes üzenetre!

Hetzl Katalin - Németország házigondozás

(2013-01-10)

Gondoltam egyet és írok egy pár sort. Először is szeretnék mindent mégegyszer megköszönni! Nagyon rendes csalàdhoz kerültem, ìgy könnyen és nyugodtan telnek a napjaim. Nagyon rendes a néni is és a bàcsi is. Én meg mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek velem.
Tovább a teljes üzenetre!

Dr. Rápolthy Hajnalka - Németország Orvos

(2013-01-10)

Ami a jövőt illeti: szeretném itt megcsinálni a szakorvos képzést( 5 év - Neurológia) es utána meglátom.
Egyelőre nagyon élvezem. Ami itt adott, azt otthon 1 év alatt sem szerzem meg... Nagyon jó döntés volt ide jönni és köszönöm a segítségeteket!
Tovább a teljes üzenetre!

Radó Antal Raktári munka Warrington M&S

(2012-12-13)


Tovább a teljes üzenetre!

Sebestyén Csaba - mobilszervíz Anglia

(2012-11-28)

Kedves Rita,

mint arra megkértél én is teszem dolgomat élményeimmel kapcsolatosan. Minden ment mint a karika csapás, minden amit megszerveztél úgy is volt
Tovább a teljes üzenetre!

Pesti Ibolya - Németország Házigondozás

(2012-11-26)

Én nagyon-nagyon köszönöm az egész csapatnak, hogy nekem munkát találtak. Tudom nem kevés munkájuk volt benne.
Az interneten kerestem munkát külföldre, betegápolóit. Így találtam rá az EUWORK-re.
Elküldtem az önéletrajzomat, magyarul, németül. Meg is lepődtem, hogy hamarosan felhívott egy hölgy munka miatt.
Szinte nem is akartam elhinni, hogy ez komoly, De természetesen komolyan vettem mindent. Jól is tettem. Hisz most egy csodálatos helyen es családnál dolgozom.
Tovább a teljes üzenetre!

Kollár Zsolt - Egyesült Királyság M & S Raktár

(2012-11-24)

 A munkáról talán annyit, hogy nem nehéz, csupán a normát szükséges teljesíteni. Minden 4 nyelven van kiírva (köztük magyarul is). Vannak magyar oktatók,csoprtvezetők és managerek is
Tovább a teljes üzenetre!

B.-Sz. Brigitta - Németország Házigondozás

(2012-11-22)

Köszönöm Euwork és Kandik Zsolt, hogy időben megérkezik a fizetésem, és nem kell gondolkoznom azon, hogy meg tudok e venni egy kenyeret, vagy sem.
Tovább a teljes üzenetre!

Csurcsia Kinga - Egyesült Királyság - Marks and Spencer Raktár

(2012-11-19)

Köszönjük az érdeklődést!
Megpróbálom összefoglalni az eddig történteket. Remélem, hogy a tapasztalataink hasznára válnak az utánunk érkezőknek és Neked is nyújtanak némi segítséget abban, miről tájékoztasd az érdeklődőket.
Ha szeretnétek, kitehetitek a weboldalatokra is.

Öten jöttünk egyszerre, nagyon hasznos volt, hogy indulás előtt megadtad az elérhetőségeinket, így már a reptéren találkozhattunk és együtt vágtunk neki az útnak.
Manchester-ben landolás után mindenkit hívott Lucas és egyeztettük hol találkozunk a kijáratnál. Mondtuk neki, hogy együtt vagyunk mind az öten, nem kell senkire várni külön,
ez nagyban segítette a gyorsabb haladást és egymásnak segítettünk a csomagok begyűjtésében.
Tovább a teljes üzenetre!

Dobsa László - Egyesült Királyság raktári munka

(2012-11-12)

A munka néha pörgős néha elég laza,de mindenképp kibírható.Nézik a teljesítményt és szólnak,ha valaki túl lassú.
Szeptember közepén jöttem ki,akkor még volt túlóra,de mostanában már csak ritkán van.Ebben talán szerepet játszik az is,hogy folyamatosan jönnek ki az emberek dolgozni. Ha nagyon nincs munka akkor telefonálnak,hogy nem kell bemenni.
Én állandó éjszakás vagyok,este 6-tól reggel 6-ig. 4 nap munka 4 nap pihenő. Ezt így ki lehet bírni.
Éjjel nincs menza,így erről nem tudok nyilatkozni.
Tovább a teljes üzenetre!

Gulyis Csaba - Egyesült Királyság Raktári munka

(2012-10-21)

Akkor mindjárt kezdeném is a közepével/végével a dolgoknak, szeretném megköszönni neked is és az Euworknek is hogy segítettetek itt munkát találni, egyengettétek az utamat, illetve utunkat egészen a megérkezésig. Valamint azért is köszönet, hogy minden úgy van (volt) ahogy ígértétek, rendben találtuk a dolgokat amikor megérkeztünk.
Tovább a teljes üzenetre!

Szabó Zsolt - Egyesült Királyság Vendéglátás

(2012-10-18)

Természetesen félre lehet tenni akár az összes fizetést is. Én még nem nyúltam a fizetéshez mióta kijöttem. Ennek 2 oka van.
1 :- annyi a borravaló, hogy nem kell a fizetést használni
2 :- ez egy kis település, mondhatni az ember nem tud költekezni

Mindenki nagyon rendes. A munkatársaimtól kezdve a főnökig. Amikor megérkeztem már akkor kedvesen fogadtak és ez nem is változott.
Tovább a teljes üzenetre!

Gazsó József - animátor Görögország

(2012-10-02)

Az animátor
munka nagyon mozgalmas és rengeteg őrült dolog történik az emberrel. Én sportanimátorként dolgoztam, egy átlagos napom úgy nézett ki, hogy reggel sportprogram szervezése, délután az esti show műsor gyakorlása majd délutáni sportprogramok vízilabda, röplabda vagy foci, este mini diszkó DJ vagy kapcsolatépítés a vendégekkel, utána show műsor, ha el voltunk maradva egy show műsorral próba hajnalig ha nem akkor pedig irány a helyi bár hajnalig.
Tovább a teljes üzenetre!

Dr. Kozma Áron Róbert - Németország orvos

(2012-09-04)

A munkafeltételek meglehetősen jók, a felszerelések, amelyekhez hozzáférek, legyen itt szó ultrahangos eszközökről vagy vizsgálatokról, amiket elrendelhetek, messzemenően felülmúlják a magyar átlagot, talán az egyetemi feltételek is, annak ellenére, hogy ez egy, Németországban legalábbis, kis kórház (100 ezer fős a város).
Tovább a teljes üzenetre!

Borthy Zoltán - Németország, fémipar, gyártás, termelés

(2012-08-28)

Most tudok írni csak, mert most sikerült mobilnetet szerezni, a munkával kapcsolatban annyit , hogy X Y nagyon kedves, megmutatott mindent, járok a céghez dolgozni, alakulnak a dolgok, egyelőre nem a cnc-s munkát csinálom, mert még nincs a cégnek állítólag annyi megrendelése, hogy engem is egy géphez rakjanak, így egyelőre , kb 4 hétig köszörűs-polírozós munkát kell csinálnom.
A szállás nagyon tetszik, modern, minden megvan ami kell, úgyhogy köszi hogy segítettél elintézni, hogy ide kerüljek :)
Tovább a teljes üzenetre!

Kondacs Róbert - Hollandia ipari gépész

(2012-08-19)

Elsőre megtaláltam az interneten a sok hirdetés között,azt ,ahol jelenleg is dolgozom.
Beadtam az önéletrajzomat és pár napra rá már felvételizhettem is az EUWORK budapesti irodájában,itt felvételt nyertem,majd rá három hétre már Hollandiában ültem a jelenlegi főnökeimmel az irodában és a részleteket pontosítottuk.

A gyár konzervdobozokat készít nagyon sok választékban ,többek között sok Magyarországon is közismert élelmiszer termékforgalmazóknak is.
Itt mikor megkezdtem munkámat először egy kisebb gépért feleltem, rá 1,5 hónapra az egész gyártósor műszaki ellenőrzését és javítását kezdhettem meg elsajátítani egy ottani szakembertől.Jelenleg is ebben a pozícióban dolgozom és nagyon szeretem.
A munkatársaim és a vezetők is nagyon segítőkészek.Lehet a segítségükre számítani munkában és azon kívül is.
Tovább a teljes üzenetre!

Búzás Péter - Mc Donald's Németország

(2012-08-08)

Én Weil am Rheinban kaptam állást, és szállást is. Szerencsém van, mert gyalog fél óra alatt elérem a
munkahelyem, de van akinek vonattal kell ingáznia a környező települések egyikéről, ami plusz pénz és idő. A szállás jó hatan lakunk itt (öt szlovák kolléga és én, magyarul nem tudnak, ezért németül/angolul beszélek velük) hárman egy szobában, de van akinek saját szobája van. Az albérlet jól felszerelt, van minden: mosó-, mosogatógép, mikró, kerámia lapos tűzhely, tv, Wifis internet
Tovább a teljes üzenetre!

Szász Anita - Németország házigondozás

(2012-08-07)

Hogy szociális szakirányon dolgoznék, az számomra sosem volt  és nem is lesz kérdés, de, hogy álomország ilyen hamar és egyszerűen elérhető, azt a bármikor, bármiben készségesen rendelkezésemre álló Euwork-nek, mindenekelőtt Melániának köszönhetem.
Tovább a teljes üzenetre!

Muhari Attila - Anglia vendéglátós munka

(2012-07-29)

A szállás teljesen korrekt, tágas, otthonos, tv is van. Egyelőre egyedül lakom a szobában, így még jobb a helyzetem.
Sok problémám nem volt, egyedül a társadalombiztosítási szám időpontjával, de a manager egyből segített és hívta őket, hogy újat tudjak igényelni.
A jövővel kapcsolatban egyelőre nem sokat gondolkoztam, mert elég jó itt a helyzetem, van olyan, aki másfél éve, van aki 5 éve itt van. Még kiderül, hogy mi lesz.
Tovább a teljes üzenetre!

Rozs Dániel - vendéglátós munka Skócia

(2012-07-25)

Most, a szezon közepén kb heti 50-60-70 órát dolgozunk, foglaltságtól és pozíciótól függően, de az nagyon ritkán fordul elő, h valaki heti 40 óránál kevesebbet dolgozik.

Heti 5-6 nap meló, de erről is lehet tárgyalni. A bér a normál minimál, amit rendesen, következetesen és időben fizetnek.
Tovább a teljes üzenetre!

András és Dóra - lakástakarítás, Wantage

(2012-07-19)


Szeretnénk Megköszönni a munkátokat és a pontos és részletes felvilágosítást amit Tőletek kaptunk. Kiemelném a Te munkádat Ági és Dettiét. Mindkettőtökkel voltunk interjún, melyeken minden szükséges felvilágosíást megkaptunk, köszönjük!
Meglepő, hogy sok rosszat lehet olvasni rólatok különböző fórumokon. Bátran ki merem jelenteni, hogy nem csalódtunk, minden az álltalatok leírt módon történt. De van egy pont, ahonnan már mindenki a mega szerencséjének a kovácsa...

Tovább a teljes üzenetre!

P. Zoltán - MAN-teherautószerviz, Stavanger, Norvégia

(2012-07-16)

Stavanger és környéke szép, lakható és gyorsan megismerhető. A környéket is bekirándultam már, felfedeztem sok szép helyet.

A szerződésem 1.5-év és nem tervezem utána sem hogy gyorsan hazamenjek. Meg fogom találni úgy érzem a lehetőséget hogy maradjak mig jól érzem magam.

Tovább a teljes üzenetre!

Kosztyu Gergő és Vaczó Júlia - Anglia vendéglátós munka

(2012-07-15)

A hely, a kis város ahol elunk csodálatos. Nem gyozom hajtogatni,hogy ennél szebb helyre nem is johettunk volna. Erdo, vizesés, zold fű, kis patak, folyo..minden amit el lehet képzelni es mégis minden elérheto, mert a város foterén van a hotel. A helyi fiatalok balhéitol eltekintve nagyon nyugis minden, Gergonek egy csomo torzsvendége van, idosebb skot emberekkel beszélgetunk, jo tapasztalatokkal gazdagodunk.

Szoval koszi, nem csalodtunk, jo helyre kuldtetek !

Tovább a teljes üzenetre!

K. Csaba - Mobiltelefon-szerviztechnikus, Northampton

(2012-07-12)


Szia Ági! 
Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, hogy nagyon jól érezzük magunkat. 
Northampton-t még nem sikerült teljesen bejárni, de amit eddig láttunk az mind nagyon szép volt.
A többiektől elszakadva én nem összeszerelem a telefonokat, hanem az áramköreiket forrasztom. Ez csupán annyiból áll hogy van egy hibalista a cserélendő alkatrészekkel minden egyes telefonhoz, és a raktárból ki kell rendelni, majd elvégezni a javítást. A többiek (Level 2-es technikusok) munkája kicsit összetettebb. Nekik nem forrasztott alkatrészeket kell cserélni, több könyvelési munkával a számítógépen ...

Tovább a teljes üzenetre!

Nagy Gábor - Anglia raktári munka

(2012-07-12)

Köszönjük az érdeklődést, nagyon jó minden! :) A szállás nagyon szuper, a munka is jó
(bár lehetne kicsit több :P), a város is szép.

Először egy relatíve rosszabb szálláson voltunk, de aztán pár nap után átköltöztettek minket egy teljesen felújított házba, ami nagyon szuper, még saját fürdőnk is van :).
Tovább a teljes üzenetre!

Ambrus Gábor - vendéglátós munka London

(2012-06-26)

Csak azért írok, hogy sikerült munkát találnom, és szeretném megköszönni a segítséget, hogy kijutottam Londonba!

Az Attila is nagyon segítőkész és barátságos. Mindig rendelkezésemre állt, amikor bármilyen problémám volt.

Mindent köszönök Nektek!
Tovább a teljes üzenetre!

Hoffmann Dóra - animátor

(2012-06-20)

Roppantul élveztem az első napomat, végig a tengerparton játszottam a gyerekekkel, nagyon lelkes voltam, imádnivaló volt mindegyik gyerkőc, a szülők is nagyon kedvesek és közvetlenek voltak.
Az ebédszünetben, és a munkaidő után volt alkalmam megcsodálni milyen fantasztikus helyre kerültem; a tenger több színben pompázik, a part homokos, az égen sehol egy felhő, a távolban hegyek, rengeteg zöld terület, az út szélén birkák legeltek, és luxus villák és szállodák amerre a szem ellát.
Tovább a teljes üzenetre!

Goóg András - vendéglátós munka Anglia

(2012-06-14)


Köszönöm az érdeklődést. Jelenleg Skóciában, Aboyneban dolgozom a H***** A***** Hotelben felszolgálóként.
A munka feltételekkel általában nincs gond, azon kívül hogy én vagyok az egyedüli felszolgáló ebben az 52 szobás szállodában. Ez azt jelenti, hogy rengeteget kell dolgozni, nemhogy nincs túlóra lehetőség, hanem állandóan túlórázom. Ez kb. 50-60 órát jelent egy héten. Kicsit fárasztó, de már kezdek hozzászokni.
A munkatársak nagyon jók, szuper kis csapat alakult ki az utóbbi néhány hónapban.

Ebben a szállodában 6-an vagyunk magyarok, így a honvágy sem akkora.
Tovább a teljes üzenetre!

Talaber Franciska - szállodani munka Anglia

(2012-06-12)

A munka feltételekkel minden rendben van,a szerződesnek megfelelően zajlik minden!

A munkatársak és a főnokok nagyon rendesek es segítenek ha valamit nem tudok. Elég sok magyar van körülöttem,szakácsok,felszolgálók stb. ez valamikor jó valamikor kevésbé. Az egyetlen hátránya a magyaroknak,h kevesebbet beszelek angolul,de itt a városban van lehetoseg angol órára is járnom ingyen egy helyi nagyon kedves hölgyhöz.
Tovább a teljes üzenetre!

Ilona és Bence - Marks and Spencer raktár Egyesült Királyság

(2012-06-12)

Nagyon elégedettek vagyunk a munkával, köszönjük a segítséget hogy lehetővé tettétek számunkra.
Mellékelve küldök egy képet a Június 12-én kiutazó csapatról :-)
Tovább a teljes üzenetre!

Darai Nikoletta - Autós házigondozás (Surrey)

(2012-05-04)

Kedves Ágnes!
Jól érzem magam Angliában, Surrey megyén belül Woking-ban lakom. Elég nagy város 
mindenféle szolgáltatás megtalálható itt. A szállás megfelelő, jól felszerelt.
A munka nem túl könnyű, de hozzá lehet szokni, kicsit stresszes hogy minden hova oda érj időben. 

Tovább a teljes üzenetre!

Z. Renáta - idősotthoni segédápoló, Anglia

(2012-03-08)

Nekem a munka nem okoz problémát, valőszínűleg amiatt, hogy a lakók jól ápoltak, nem elhanyagoltak, minden adott a mindennapos hIgIéniájuk megteremtéséhez.
Az idősek az otthonban változó állapotban vannak, van aki kis segítséggel ellátja önmagát, járkál, értelmesen beszélget, de vannak akik ágyban fekvő magatehetetlen, beszédre is képtelen, vegetáló emberek, férfiak nők vegyesen. E két kategóriában az ellátottak kis százaléka található, nagyobb részük e kettő között helyezkedik el a 35 fős ellátotti körből.

Tovább a teljes üzenetre!

Volenszki Csaba - Hollandia ápoló

(2012-02-26)

A tanfolyam végeztével munkát ajánlottak egy idős krónikus betegeket gondozó intézetben. Biztosítják a bejárást illetve fizetik az útiköltséget, valamint segítenek a munkahelyhez közel szállást találni. A holland kolléganők és általában maguk a hollandok befogadóak, sokat segítenek.
Tovább a teljes üzenetre!

Espinosa Dávid - vendéglátós munka London

(2012-02-25)

Espinosa Dávid vagyok, egy pár hete voltam nálad interjún londoni munkával kapcsolatban...
Nos csak egy rövid helyzetjelentés szeretnék tenni. Az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak. Minden a lehető legjobban alakul.

Tamás egy hihetetlenül korrekt, talpraesett és segítőkész ember. Ellát mindenféle tanáccsal, amire csak szükségem lehet. Ahogy megérkeztem Londonba, egyből telefonált, hogy merre vagyok, jött értem és segített mindenben.
Tovább a teljes üzenetre!

Nagy Károly – mobiltelefon-szerviztechnikus, Ashford

(2011-11-13)

Szia!

Nagyon szívesen segítek bármikor :)
Hogyan érzed magad Angliában? Milyen Ashford és környéke?
Lehet, hogy egy kicsit politikai töltetű lesz, de sokkal jobban érzem magam. Nincs a nyakamon annyi stressz és nyomás, mint "otthon". Ez alatt azt értem, hogy ha elvégzem tisztességesen a dolgomat, nem kell azon gondolkozzak, hogy miből fogom kihúzni hóvégéig; mennyi a benzin, miből fizetem ki ezt-vagy azt. Ashford egy közepes méretű városka, gyakorlatilag minden van, ami kell lennie egy városban: Szórakozás, bevásárlás szempontjából - de még nem sikerült mindent feltérképezni. 
Tovább a teljes üzenetre!

Zsombolyay Réka - Anglia vendéglátós munka

(2011-09-28)

Mint ígértem, jelentkezek időközönként:) Hál Istennek most is csak jó hírekkel szolgálhatok.

Megkaptam a bankkártyámat, a biztosítási számomat(a kártyát még nem küldték ki) és az első fizetésemet. Csekken adta a munkáltatóm,mert csütörtök este tudtam csak leadni a bankszámlaszámomat és péntek volt a fizetésnap. Jóval többet kaptam mint amivel számoltam és ez természetesen mosolyt is csalt az arcomra. (azt hittem hogy a havi 1110 font a bruttóm lesz, DE ez a nettó keresetem)
Tovább a teljes üzenetre!

Fodor Éva - Házi betegápolás Anglia

(2010-02-11)

Több dolog is befolyásolt a döntésemben, hogy melyik munkaközvetítővel induljak külföldre.
Előzetesen nagyon sok cég honlapját néztem meg és sok külföldi munkavállalásban jártas ismerőst is megkerestem. Az EUWORK
közvetítőben az volt a szimpatikus, hogy több kirendeltséggel is rendelkeznek Magyarországon, valamint, hogy széles palettán válogathat az ember, mivel is foglalkozna szívesen.
Tovább a teljes üzenetre!

Fehérvári Veronika - szállodai munka Anglia

(2009-10-15)

A közvetítőm nagyon segítőkész volt. Ha szükségem lett volna rá, akkor útvonalat is tervezett volna nekem, a repülőjegyem is megrendelte volna interneten, de én magam intéztem ezeket a dolgokat. Viszont, amit a szerződésbe foglaltak, az úgy is volt. A szállásom, ellátásom adott volt, a fizetnivalóim (pl. heti szállásköltség) annyi volt, amennyiben megállapodtunk.
Tovább a teljes üzenetre!

Vígh Krisztina - Házi betegápolás Anglia

(2009-09-28)

Az EU Work Kft.-vel mentem ki külföldre. Ők már 2 helyre is kiközvetítettek.
Minden rendben ment korábban is és ugyanúgy most is. Bennük megbíztam és nem kértek semmilyen közvetítői díjat sem, mindent elintéztek, nekem az égvilágon semmit nem kellett intéznem, a repülőjegyet pedig az angol cég fizette.
Tovább a teljes üzenetre!

EUWORK BLOG

(0000-00-00)

A feltöltések folyamatban vannak, addig is tekintsék meg nyugodtan a korábbi bejegyzéseket blogunkon!


Tovább a teljes üzenetre!Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco