Üdvözlünk az Euwork Portálon! Válogass kedvedre a rengeteg belföldi és külföldi munka lehetőség között! Marosvásárhely: 03:29 London: 02:29
Magyaroszág! Főoldal

Euwork Online

Ezen a honlapon részletes információkat találsz nem csak hazai, külföldi munkákról is, kiegészítve a célországokról szóló általános információkkal és önéletrajz írási tanácsokkal, mintákkal. Blogunkon már elhelyezett ügyfeleinktől számazó részletes beszámolókat, személyesebb információkat olvashatsz. Ha pedig be vagy jelentkezve az iwiwre, csak kattints ide, jelentkezz az Euwork klubba hogy utána hírlevél formájában rendszeresen értesíthessünk új állásainkról és egyéb hasznos dolgokról. A legjobb, ha a Facebookon csatlakozol hozzánk, akkor azonnal értesülni fogsz minden fontos újdonságról, mielőtt még azok részletes álláshirdetés formájában kikerülnének a weboldalra. Külföldi munkaadó partnereink interjú időpontjait is gyakran itt tesszük közzé, e mellett a külföldi munka témájában mérvadó, érdekes cikkeket is találhatsz.

Találkozzunk a Facebookon és légy egy közel hatezer fős közösség tagja!
VIDÁMPARKI MUNKÁK - ANGLIA

A következő vendéglátós szezon 2013 márciustól indul, akkortól várható ismét nagylétszámú munkaerőfelvétel és gyors elhelyezkedési lehetőség. Februártól várjuk a jelentkezéseket.


VidámparkAngliában tengerparti üdülővárosokban lévő, vidámparkot is magába foglaló szórakoztatási komplexumba keresünk fiatalokat 35 éves korig vendéglátó-ipari vagy takarítói munkákra. Ez egy kivételes lehetőség, mivel tapasztalat vagy végzettség nem, csak társalgási szintű angoltudás szükséges, és heti 40 órás munka mellett is havi 150-180.000 Ft-ot tudsz félretenni.

A munka mellett- az eddigi tapasztalatok szerint- kiválóan lehet esti tagozatos egyetemet/főiskolát végezni.

VidámparkEnnek a "Work Experience" programnak az a lényege, hogy tapasztalatot szerezz a vendéglátóipar területén, megtanulj jól angolul, és még pénzt is keress közben. Mindezt egy fiatal, soknemzetiségű társaságban. A cégtől kapott referenciával és persze a megszerzett tapasztalattal később nem lesz probléma például egy nívós hotelben elhelyezkedni Nagy-Britanniában, vagy akár Magyarországon.
A személyzet nagy része a komplexum területén lévő éttermekben, bárokban, büfékben, gyorséttermekben és szállodákban dolgozik. Esetenként vizimentőként, bolti eladóként, vagy akár fényképészként is tudnak foglalkoztatni. A Butlins üdülőparkjában már több száz, általunk elhelyezett magyar dolgozik jelen pillanatban is, többen évek óta dolgoznak a vidámparkban és szívesen segítenek az újonnan érkezőknek.
Fizetés: bruttó 6,19 GBP/óra

VidámparkÉtkezés: támogatott (személyzeti étkező)
Egyéb juttatás: a park területén lévő sportolási és egyéb létesítményeket ingyen, vagy igen alacsony összegért vehetjük igénybe!

Személyzeti szállás a park területén belül egyszerű, de jól felszerelt egy- vagy kétágyas szobákban.
Ár: 30 GBP/hét.
Korhatár: 18-35 éves korig várjuk a jelentkezőket.
Blog: néhány már elhelyett ügyfelünktől ITT és ITT is.


Vidámpark

További részletek a munkával kapcsolatosan


 
       Ha érdekel ajánlatunk, akkor jelentkezz  ITT!


       Érdemes megnézned többi állásunkat is, ez az állásajánlat ugyanis nem
       folyamatos, a munkaadó menedzserei bizonyos időközönként jönnek
       Budapestre felvételiztetni.

        További információért kérlek hívd az alábbi számot (munkaidőben):
      40-0266-312-111
       
        Nagy Mónika; monika@euwork.ro
 Külföldimunka.hu

TaxbackWeboldalfejlesztés: neteco